lauantai 30. elokuuta 2008

Syvät kalun koukistajat

Tänään tuli 3 kuukautta täyteen syvien kaulan koukistajien harjoittelua. Tai kuten itse kirjoitan aina 'kalun koukistajat'... Jollei näillä päivittäisillä protskumäärillä ala kohta tulla näkyä tulosta, niin itku tulee. Ohessa työnäyte koukistajien teosta! Tänään kävin myös kilometrin lenkillä, jonka aikana pysähdyin silittelemään jopa kahta koiraa. eDistystä! Ihana mies tule viikonlopuks Lahteen ja saatiin mun uus puhelin asennettua! Nyt oon taas takas Sony-Ericssonissa ja homma skulaa.

perjantai 29. elokuuta 2008

SWAT

Mutta täysin ilman toimintakykyä... Aquajocker on väärinkäytettynä vaarallinen varuste. Samoin Adidaksen 12 v. vanhat tuularit...

Viimeisiä viedään

Olipas taas show tänään. Lähdettiin Kivimaan uimahalliin, joka on kiinni. Rohkeasti paineltiin siitä sitten Merrasjärven biitsille mutta eihän sinne jääkylmään lätäkköön ollut asiaa ilman sulkapeitettä. Niinpä siirryttiin Lahden uimahalliin, joka oli täynnä veteraaniuimareiden kisojen takia. Viimeinen vaihtoehto oli Saksala, mikä olikin positiivinen yllätys. Juuri kunnostettu ja valoisa halli. Ohessa kuva herkkähermoisista uimareista Holman perämetsissä Mertsiin yrittämässä. Next spring... No, toivottavasti ei!

torstai 28. elokuuta 2008

Varustelua

Jos aikoo pitää ikkunaa auki, täytyy siîhenkin varautua. Ettei hermot hepaa.

Luovuus on valttia kuntoutuksessa

Mikä kehittäisi paremmin niskan, käden ja silmien yhteistyötä kuin Guitar Hero -peli? Ehkei kannata nopeimmista ja vilkkuvimmista peleistä aloittaa mut aluks vaiks balladeja... Sit poppiin, rokkiin ja lopulta heavy-soloihin. Metallican One -biisistä on hyvä aloittaa... ;)

Satoi tai paistoi

Päivän pakollista kävelylenkkiä ei jätetä väliin. Olennaista on oikeat varusteet...

tiistai 26. elokuuta 2008

Biitsillä

Taas tuli käytyä uimassa. Ilma oli 10 astetta, niin vesi tuntui tosi lämpimältä. Vaikka ei sekään hirveen lämmintä ollut, ehkä 17 astetta. Häätytettiin vikatkin rannalla olijat helvettiin, kun pidettiin niin hirveetä meteliä. Miespari laiturilta... Illan hämärässä rannalle suhasi myös mummo valkoisella Primedallaan. Hän parkkeerasi sen ihan veden ääreen ja liihotti uimaan. Kyllä tuolla biitsillä käy outoa porukkaa... Ü Niinku me.

maanantai 25. elokuuta 2008

Taas mennään

Aamu alkoi reippaasti. Ensin aamupala, sitten + 10 m lenkki (nyt jo 800 metriä). Kohta lähdetään vesikävelemään siskon kanssa. Kaikki paikat on ihan jumissa mutta kai se kuuluu tähän sekin.

Lenkiltä tullessa sai skarpata, että pääsi kotiin asti, kun jalat alkoi painaa niin pirusti.. Ja päähänkin tuli höntti olo. Kaularanka painuu kasaan. Sen huomaa siitä, että korvat alkaa soida ja ylähampaat tulee kipeäksi. Ja lonkkakin on taas tullut kipeäksi. Mutta nyt se kesti sentään 2 viikkoa ilman oireita. Mutta yleisesti olotila on parempi kuin ennen.

Tasapaino on parantunut huomattavasti, elämä ei ole enää steppausta. Ja kun ei tosiaan aattele koko ajan oireita, saattaa olla pitkiäkin hetkiä, jolloin ei edes huomaa olevansa sairas.

Maailma ei nuku

Oon muuten tehnyt mielenkiintoisen havainnon. Vaikka sairaan maailma on pysähtynyt, niin laskuja ja roskapostia virtaa koko ajan. Vakuutusyhtiöt muistaa sua, sähkölasku, lekurilaskut, lainat jne. Kaiks juoksee... Samalla tavalla sähköpostin määrä on vakio, mutta nyt 90 prossaa on paskaa ja 10 prossaa lukemisen arvoista. Näin se maailma jatkaa kulkuaan!

Nälkä on tervehtymisen merkki!

Tuli hirvee himo Tammelantorin Grillin ranskalaisiin ja kello on 1:25. Ja olen Lahdessa... Tyydyn siis näkkileipään...

sunnuntai 24. elokuuta 2008

Kelluvan pään arvoitus

Lahden Merrasjärvellä on havaittu kesän aikana outo pääilmiö. Naapurit ovat jo useasti ilmoittaneet huolestuneena vedessä hitaasti liikkuvasta ihmiskallosta.
- En tiedä, onko se Alien vai alueella 200 eKr asuneiden norden-intiaanien toteemipaalun eläinhahmo, kertoo järkyttynyt eläkeläinen Ritu, 74.
- Välillä niitä on kaksikin, jatkaa Aarne, 50, joka harrastaa vesikävelyä iltaisin Merrasjärvellä. Hän on ilmoittanut havainnoistaan pari kertaa jo poliisille sekä ESS:n toimitukseen.

Kelluva pää on yhä arvoitus lahtelaisille. Kyseessä tuskin on Juhan af Granin paikalle saapumista vaativa yliluonnollinen ilmiö. Ongenkohot sen sijaan eivät puhu ja kyseessä ei liene myöskään interaktiivisen tv-tekstiviestipelin 'Puhuvan pään' jatkokuvaukset .Todennäköisesti kyseessä on whiplash-potilas jokailtaisella vesikävelyllä.

Suomalainen sisu saa järveen sateessakin

Kun saunaan ei voi mennä ja Sibeliuskin on kuollut, jäljelle jää sisu. Iltavesikävelyt suoritin kaatosateessa... Mutta treeniä ei jätetä väliin, koska se on kaikki takapakkia.

+ 10 metriä

Tänään tuli taas vedettyä treeniä oikein terveyden rajamailla. Aamulla vesikävelyä 15 min, 700m kävelylenkki (+10m edelliseen), illalla uudestaan vesikävelyä ja vielä lisäksi 3 h jalkeilla kotona, joista telkan ääressä puolet. Ja tämä kaikki matalammalla niskatuella...

Huomenna meen kuitenkin ostaan vesihanskat, koska minigripit täyttyy vedellä treenatessa, eikä toimi siis. ;) Mut hyvä idea oli kuitenkin. Saas nähdä, milloin elimistö hepaa, koska joskus se alamäkikin tulee varmasti... Mutta mennään nyt niin paljon, kun pystyy, kun niin on käsketty!

Tehoa treeniin

Teen vesikävelyn yhteydessä niska-hartiaseudulle tukea mm. pumppaamalla käsiä 90 asteen kulmassa sivulle-eteen-sivulle. Tässä taloudellisessa konkurssissa en pysty ostamaan vesihanskoja, räpylöitä, jotka tois lisäpainetta ko. liikkeeseen. Luovana ihmisenä kaivoin mutsin minigrip-pussit kaapista ja totesin, että ne kädessä vaikutus on sama.

Halleluujaa, et oon paikallinen nähtävyys kohta... Niskatuki, pussit, jäinen vesi, poistuminen rantsusta pyyhkeessä himaan (pääsee suoraan suihkuun), ei voi kumartua, ei pää käänny (mut ajaa silti autoa) jne.