lauantai 7. marraskuuta 2009

Sisters are friends 4-ever

Sain lääkkeet ja D-vitamiinit ja hienon kyltin sekä kynttiöitä! :) Tuli ekat tarpeen, aivan järjestön hedari ollut eilisestä illasta asti. Nyt helpotti, ku vedin 4 Triptyliä ja kaks imperiumin vastaiskua parin tunnin välein. En tiedä, nukuinko huonosti, vai mikä mut kuuppa meinas räjähtää. Otsa ja silmät ni saatanan kipeet. Ei toi nuppi edelleenkään hyvä ole, mut parempi. Koko kaula aivan krampissa. Etenki tosta korvien alta kakkosen kohdalta sekä sit takaraivolta koko matkalta vaakalinjalta korvien kohdalta. Siksipä lyhyt teksti ja takas lööpaamaan.

Voi luoja, jos ikinä täst kuntoudun, niin se on jo pieni ihme. Maanantaina pitäis jotenki päästä Isolle E:lle piikille. Mitähän siitäkin tulee... No, kattellaan kunnon mukaan... Onneks tossa talossa ymmärretään, jos joudun reissun perumaan vielä aamusella.

Yks hyvä juttu...

Muukin kuin se, että sikis korjaa heikot. Oonpahan ollut paremmassakin kunnossa. Enpä muistanutkaan, miltä tuntuu, kun 24/7 puristaa päätä ja ei kertakaikkiaan voi olla missään asennossa, eikä ole lääkkeitäkään. Ja ei pysy pystyssäkään, ei. Melkein jopa huolettaa, kuinka ihmeessä selviän keskenäni tai ehkäpä en selviäkään, ja kuolen nälkään tai tipun partsilta. Ai ni joo, mutta sehän on melkein maan tasossa. No, ehkä vyöryn ohiajavan bussin alle liukkailla kengillä, jos oikein otan vauhtia. Ja hei, vastapäätä mun ovea on sähkötolppa. Se on myös riski. Ja mun säkällä leikkaa kiinni just silloin, ku oon ohittamassa sitä ja saan sähkärin. Cool. Tai sit meen vahingossa pesukoneeseen. Tai istun kiukaaseen. Onhan noita vaaranpaikkoja, mutta ei se haittaa. Vituiksihan tää meni kuitenkin, ni tokkopa pikkureissut kodinkoneissa tuntuu missään.

Nyt mä aloin oikein miettiä, että millehän tasolle tää niinkus sippas. Vissiin kesän tasolle. Silloin muistaakseni kiristi päätä koko ajan ja oli toi, ettei pysy pystyssä. Ei pysty muistaan. Eikun pystyy. Kesällä oli appelsiini päässä. Keskellä nuppia iso, painava hedelmä, joka painoi silmiä, korvia ja nenää. Niin olikin. Paine päässä, korvat jumissa, leuka kipeä, nenässä paine, hartiat kipeät yms. pientä kuten jatkuva höntti olo. Ja tuo show vaati yhden kortisonipiikin ja vissiin 6 hoitoa, ennen kuin lähti pois joskus elokuussa. Ettäs semmosta... Ei passaa ny päästää tätä tohon tilaan tai voi telottaa jouluna ittensä kinkun viereen lautaselle. Tosin muutenkin perun koko joulun vieton. Munhan nääs piti olla kunnossa jouluna 2009, muttei sit ihan onnistunut.

Love is everywhere IV

Ompussakin. Ja tuplasti.

perjantai 6. marraskuuta 2009

Näin siinä kävi

Talvi tuli ja tässä ollaan! Mitäs nyt tehdään, kun kärsivällisyys loppui ja 1,5 vuoden kituminen ei ole tuottanut mainittavaa tulosta? Ei kai täs muuta, ku sikistä ja hautaan pääsyä odotellen. Pää on jumissa ja kalvot sähköiset, korvat huutaa, valo sattuu silmiin, kädet ei purista, jalat on krampissa ja mieli maassa. Ja lääkkeetki loppui maanantaihin asti. Minkäköhän diagnoosin sitä keksis, ettei kuolis nälkään sikistä venttaillessa? Ainoa hyvä asia on se, ettei omalla kurjuudella ole mitään väliä, ku se on jo muuttunut osaksi elämää. Kun tietää, että jokainen päivä on peruspaskaa, sitä ei osaa enää surra. Eihän tässä ole mitään outoa ja erityistä - itselleen. Toki muut on järkyttyneitä mut ei siitä voi tai kannata stressata. Ei yhtään ylimääräisiä huolia harteille, ku ei jaksa kantaa vanhojakaan. Saas nähdä, kauan tätä kestää ennenku joku päivä kyllästyy ihan oikeesti tähän surkeaan "elämäänsä". Käsittämätöntä, kuinka ihmiseltä voidaan viedä kaikki paitsi se, minkä mieluiten ois uhrannut, eli hengen rippeet.

EKT

Oli taas ni EKT-matskua tänään. Meikä kollaa jääkaappia ja kiroo, koska ei ole kun vanhaa kaljaa. Mulla on nääs 4 Triptyliä ja oisin tehostanut niiden vaikutusta alkoholilla siltä varalta, et siskokulta ei muista tuoda mulle huomenna troppeja... Huolestuttavaa. Mut nyt, öitä...!

On se

Fyssari väittää, että oikea puoli kasvoja on vinossa edelleen. Ja kyllä hän on oikeassa. Silmä on pienempi ja poskipää eri korkeudella. Välillä luulen, että koko kasvot halvaantuu, ku toinen puoli on tunnottomana joskus päiväkausia. Etenki ku niska väsähtää, nollan alla menevät hermot joutuu puristuksiin ja alkaa ahdistaa kasvoja. Nytkin. Mut kattotaan, josko ne tosta hoidolla elpyilis.

Onneks nyt illalla on ollut jo vähän parempi olo. Mut edelleen kyl oikea puoli sucks. Pyysin klantun ottaan hartiasta kiinni ja pyörittämään hartsua. Kyl mahtoi naapurit taas miettiä, et mitähän vittuu me tentiin. Mä ärisin jo sangen ahdistuneena, et "tunge se peukalo sinne hartsun molokoloon ny vaan" ja toinen pistää vastaan, että "en mä voi, ku sä hajoot palasiks". Ja mä jatkan: "mä oon jo palasina, anna mennä vaan, tunge ny"!

Nooh, maanantaina rasvataan saranoita eli Big E vetää 120 euron cocktailit suoraan hermojuuren viereen. Tai katotaan nyt, pystynkö ees meneen hänelle, mut toivottavasti. Tais mennä taas vähä siedätys yli, mut vittuuko välii. Aina on paha olo kuiteskin, niin ei sil ole väliä enää. Voi että, ku asuisin Espanjassa, et pääsis ees joka päivä polkeen vettä. Auttais ni hitosti. Mut ku ei. On ni saamaton paska, ettei jaksa mennä halliin.

Nyt nukkuun, et voi taas avata vinonkin silmäntä vinoon maailmaan. Öitä. Voikaa paremmin ku mä, mikä ei taida olla kovinkaan vaikeaa. ;)

torstai 5. marraskuuta 2009

Toinen näkökulma influenssarokotuksiin

Tämän pätkän tarkoitus ei ole provosoida, vaan tarjota toinen näkökulma sikainfluenssan syntyyn, leviämiseen ja hoitoon. Linkki erittäin mielenkiintoiseen kannanottoon löytyypi täältä:

http://ilonpisara.blogspot.com/2009/11/rokotukset.html

Ja taas

Taas alkoi alusta rumba. Piikki > 3 hoitoa > piikki > hoito > pois kuopasta...Maanantaina piikille klo 15.30. Ei auta muu, pakko heittää kortisonit kehiin, ku ei pysy polla paikoillaan. Se siitä joulusta. Tästä kuilusta ylöspääsy kestää ab. 2-3 kuukautta tai sit täältä ei pääse ollenkaan pois. Sen näkee sit ajan kanssa. Jep, jep. Näin se nykäs ja kaikki alkoi siitä yrjöilystä. No, ainakaan ei ole hermostosepareita muualla paitsi yläniskan hermojuurissa. Tosin nekin aika tehokkaasti estää elämisen. Ja seuraavaks tulee sikis. Shit happens!

Iso E kutsuu

Iso E kutsuu. Pään kalvot kyllä aukes, mutta hermot on ja pysyy "sähköisinä" ja slismaisen tuntuisina. Ei auta hoidossa ramppaaminen, kun hermot on suuttuneet. Jokaisella askeleella putoaa kaks metriä maan läpi, niin minkäs teet. Hönö olokin tuli takaisin. Pakko mennä kortisonipiikille, ei tää tästä muuten tuu taas mitään. Voi vitun vitun vittu.

16400 sen kertoo

Hain eilen tuntematonta numeroa Fonectasta. Sain sitten tällaisen kilkemainoksen perässä:

"16400-ETU: Päättyikö väittely ratkaisemattomaan? Lähetä KYSY ja mikä tahansa vapaamuotoinen kysymyksesi numeroon 16400 ja Fonectan asiakaspalvelija hakee sinulle vastauksen. Ensimmäinen kysymyksesi nyt 0e! (norm. 2,10e). Etu voim.31.10.asti."

No ei tuota voinut jättää käyttämättä. Oli kaks vaihtoehtoa, joita meinasin kysyä: "Mikä on promootio, kun liikutaan markkinoinnin kentällä" tai "Mitä tarkoittaa niskan retkahdusvamma"? Päädyin viimeiseen. Vastaus tuli kuin pyssyn suusta, suoraan Wikipediasta:

"Niskan retkahdusvamma eli piiskaniskuvamma (engl. whiplash injury) on pehmytkudosvaurio, joka johtuu tavallisesti pään äkillisestä taaksetaivutuksesta onnettomuudessa. Vamman oireina ovat yleensä niskasärky ja niskan jäykkyys. Terveisin 16400-tiimi".

Jos oltais Jenkeissä, vastausten perässä tuli about 5 viestiä, joissa olisi selitetty, että:
- mikä on tiedon lähde ja että lähde ei välttis ole luotettava
- vastaus voi olla väärä > Fonecta ei ota vastuuta tästä
- vastauksen voi tulkita väärin > Fonecta on syyntakeeton
- jos vastausta ei ymmärrä, Fonecta ei joudu ongelmiin jne.

Koska nyt ollaan Suomessa, selustaa ei ole turvattu mitenkään. Jokuhan keksii varmaan kysyä liikenneonnettomuuden jälkeen, että pitääkö minun soittaa ambulanssi, ja jos vastaus on EI mutta tilanne sanelee, että kyllä, vetää varmaan Fonectan käräjöimään väärästä tiedosta... ;)

Jaahas, sit täytyis yrittää soittaa YTHS:lle ja uusia reseptit. 300 kpl:tta Triptyliä ja 200 Buranaa tuloillaan. Ei paha. Ehkä niillä jouluun pärjää. Tosin hedari on vaihteeksi taas sitä luokkaa, ettei voi olla varma. Kappas, lunta! Aivan järjetön määrä. Riski kuolla about 100-kertaistui...

keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Doddi

Kyl tästä taas alkaa elämä voittaa. Olinpas mä karseessa kunnossa. Kalvot aivan jakissa. No, positiivista, että jaksoinpahan tehdä paljon enemmän ku aiemmin. Mut kyl huomas tehneensä, eikä taas ollut osannut lopettaa ajoissa... Nollan nivel ei ollut pyörähtänyt jumiin, mut oikeella puolella oli kivikova kökkökramppi eli suojajännitys. Kakkos-kolmosväli taas oli lyöny ihan kiinni, ei ihme, et korvat huusi ni pirusti ja leuka ei toiminut! Mobilisoitiin sekin auki eilen. Tänään saa jo vähän suutakin auki. Tullut oletettavasti siitä, ku pitää käsiä ylhäällä puhelimella. Se on loppu nyt sit. Silmät on vielä vähän höntit, mutta paljon paremmat ku eilen.

Sain uusia liikkeitäkin. Hanurivenytys selällään, käy pikkulantioon. Lisäksi poikittais/nollakalvon venytys kylkiasennossa muuttamalla silmien asentoa. Vaikeita selittää, mutta helppoja toteuttaa! Huomisesta saa alkaakin tehdä noita sitten.

Jassoo, kuinkahan sitä voisi välttää kuolemisen sikainfluenssaan? Pahaan saumaan tulee toi epidemia. Se täst puuttuiskin, et on kuntouttanut itsensä jo istumakuntoon ja sit sais sikiksen ja kuolis. :(

tiistai 3. marraskuuta 2009

Musti menossa

Love is everywhere III

Terveisiä Suvantokadulta.

Wipeout

Sinne lähti hakemukset Neloselle. Aateltiin pistää siskon kanssa elämä risaiseksi haettiin mukaan Wipeout-nimiseen action-kilpailuun. Mainos osui ja upposi:

"Hulvaton WO on amerikkainen versio kilpailusta, jossa osanottajat joutuvat suorittamaan mitä hullunkurisimpia tehtäviä kilparadoilla, mitään pelkäämättä. He hyppivät, loikkivat, kiipeilevät, kipittävät, muksahtelevat, putoavat liukastelevat, kaatuvat, kellahtelevat ja räiskyttävät rapaa!"

Semmostistee. Jaahas, se ois sit fyssari 15.15. Täytyis valmistautua vissiin. Porukatkin on vielä lentämässä, mutta eipä tästä kauaa keskustaan aja. Ihana keli sattui heille. Take off oli 13.30 ja just silloin alkoi arska paistella. :)

Tässä itse opetellaan taas luopumista, koska jäin itse himaan katteleen töllöä, kun vanhemmat ja puoliso lähtee pitämään hauskaa. Tosin eipä sitä tule muiden onnen puolesta harmiteltua, vaan ainoastaan siksi, ettei itte pysty tekeen koskaan mitään kivaa. No, eikös tässä maailmassa olekin ihan liikaa kaikkea hc:ta ja extremejä? Täytyy pettää vaan itseään, että nauttii siitäkin, että voi keittää himassa kaffeet, kävellä 200 metriä tai tehdä pari tuntia töitä. Suhtautua elämään askeettisessa hengessä, eli elämässä ei tartteta sen suurempaa hurmosta, vaan pienet asiat tekee tyytyväiseksi ja onnelliseksi. Ja täytyy kuitenkin muistaa, että olen sentään hengissä, vaikkei se aina olekaan mitään mukavaa olemista rajoittuneisuuksineen ja kipuineen.

<3

Pro

Siinä on ammattilaisen näyte eli a la Musti!

Lavin palvelut Oy

Cool. Nyt on uudet tiivisteet, toimivat läppärin ja kännykän piuhat, mikron kello ajassa, viritetty aikakytkin ja kaikkea muuta sälää. Kiitoksena erinomaiselle asiakaspalvelijalle sauna ja cessnailua. <3

maanantai 2. marraskuuta 2009

Kyl kelpaa!

Taas tuli uudet lökärit ja kolmet hipsterit äiteen mukana. Ja hieno Finnairin retrokassi! Ois nekin kassirahat voinut pistää vaiks matkustamahenkilökunnan pienennettyjen palkkojen korottamiseen. Mikä toi tommonen laukku on, joka maksoi koneesta ostettuna 70e!

sunnuntai 1. marraskuuta 2009

No johas

No johan oli yö! Kuunneltiin tähän asti musiikkia. Eltonin, Georgin, Robbien yms. parhaat. Vähän Chisua, Anna Puuta jne. Samoissa väsyneillä silmillä pätkäisin vahingossa puhelimen laturinkin... ;) Avasin omenapussia saksilla, laturi oli siinä vieressä ja naks, katkaisin sen. Onneks on toinen jäljellä. Lisää juotettavaa. Nyt yritetään nukkumaan sit...

Suosikkijunnulle terkut Jenkkeihin!

Sä tiedät kyl, et puin juhlakamat sua varten! ;) Huomaa sinivalkoiset värit ja kaikin puolin fressi look... Kyl vanha pro osaa viel: huulten mutristus ja kaikki. ;) Kuullaan.


Mahtavia leffabiisejä


Kyllä huomaa, että Chisu on rakastanut lapsena leffamusan kuuntelua ja tekemistä. Ei jumalauta, mitä tulkintoja toi nainen vetää! Kuunnelkaa ny oikeesti, kuinka nerokkaat sanat ja melodiat.

Miehistä viis
http://www.youtube.com/watch?v=FiOvAMiSXNY

Oi, muusa
http://www.youtube.com/watch?v=p_ewpyyxj8E

Kerrasta poikki
http://www.youtube.com/watch?v=7jPzvyuYTIs