keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Doddi

Kyl tästä taas alkaa elämä voittaa. Olinpas mä karseessa kunnossa. Kalvot aivan jakissa. No, positiivista, että jaksoinpahan tehdä paljon enemmän ku aiemmin. Mut kyl huomas tehneensä, eikä taas ollut osannut lopettaa ajoissa... Nollan nivel ei ollut pyörähtänyt jumiin, mut oikeella puolella oli kivikova kökkökramppi eli suojajännitys. Kakkos-kolmosväli taas oli lyöny ihan kiinni, ei ihme, et korvat huusi ni pirusti ja leuka ei toiminut! Mobilisoitiin sekin auki eilen. Tänään saa jo vähän suutakin auki. Tullut oletettavasti siitä, ku pitää käsiä ylhäällä puhelimella. Se on loppu nyt sit. Silmät on vielä vähän höntit, mutta paljon paremmat ku eilen.

Sain uusia liikkeitäkin. Hanurivenytys selällään, käy pikkulantioon. Lisäksi poikittais/nollakalvon venytys kylkiasennossa muuttamalla silmien asentoa. Vaikeita selittää, mutta helppoja toteuttaa! Huomisesta saa alkaakin tehdä noita sitten.

Jassoo, kuinkahan sitä voisi välttää kuolemisen sikainfluenssaan? Pahaan saumaan tulee toi epidemia. Se täst puuttuiskin, et on kuntouttanut itsensä jo istumakuntoon ja sit sais sikiksen ja kuolis. :(

Ei kommentteja: