lauantai 7. marraskuuta 2009

Sisters are friends 4-ever

Sain lääkkeet ja D-vitamiinit ja hienon kyltin sekä kynttiöitä! :) Tuli ekat tarpeen, aivan järjestön hedari ollut eilisestä illasta asti. Nyt helpotti, ku vedin 4 Triptyliä ja kaks imperiumin vastaiskua parin tunnin välein. En tiedä, nukuinko huonosti, vai mikä mut kuuppa meinas räjähtää. Otsa ja silmät ni saatanan kipeet. Ei toi nuppi edelleenkään hyvä ole, mut parempi. Koko kaula aivan krampissa. Etenki tosta korvien alta kakkosen kohdalta sekä sit takaraivolta koko matkalta vaakalinjalta korvien kohdalta. Siksipä lyhyt teksti ja takas lööpaamaan.

Voi luoja, jos ikinä täst kuntoudun, niin se on jo pieni ihme. Maanantaina pitäis jotenki päästä Isolle E:lle piikille. Mitähän siitäkin tulee... No, kattellaan kunnon mukaan... Onneks tossa talossa ymmärretään, jos joudun reissun perumaan vielä aamusella.

7 kommenttia:

Musti Mustinen kirjoitti...

Kuinka hyvä kun sait lääkkeet jotka edes vähän auttaa hirveeseen hedariin. Kynttilät luo sinulle lämmintä valoaan illan hämärään ja siskon tuoma kaunis taulu, liikuttavine teksteineen, antakoon sinulle taas voimia jaksaa tästäkin eteen päin...

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ihme kyllä, auttoi. Nyt ei passaa hengittääkään. Pää on parempi, mut hartiat ni tiltissä, että saattaapi joutua siirtään MA reissun. Noh, on täs aikaa viel! Muuten, ostakaas tekin Minisun D-vit. 20 mikrogrammaa/tabl. ja nyt sikiksen aikaan 3-4 tabl. päivässä! Ü

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Eikä täs voimia vaadita, vaan kyse on pakosta. Pakko kitua, kunnes kuolee oli sit ens viikolla tai 60 vuoden päästä! Ü

Musti Mustinen kirjoitti...

Juttelin äskettäin meidän fytonomin kanssa ja hän suositteli juuri tuota valmistetta ja nyt oikein hevoskuurina vaikka tauti onkin sikaa.(Musti vitsi)
Lisäisin tuohon vielä sitruunan makuisen farmaseuttisen kalaöljyn Vitamarin, joka sisältää A D ja E vitamiineja. Tärkeä sydämelle ja verenkierrolle, hyvä vaikutus ihoon ja niveliin, silmien hyvinvoinnille ja tärkeä myös aivojen toiminnalle.
Jos ei sulla ole, tuon sitä mukanani kun tuun seuraavalla kerralla luokses :)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Hei erinomaista! Tuo ihmeessä. Voitko ostaa lisää noita MiniSunejakin? Sain miekkosenkin syömään... Ohoh! Pelottelin tarpeeksi, et sikis tulee, eikä pääse lentään tarkkareitaan. ;)

Musti Mustinen kirjoitti...

Tottakai tuon sekä Vitamaria että Minisunia, harva meistä saa tarpeeks vitamiineja ravinnosta.
Veljes ja iskäs on huomannu sen hyvää tekevän vaikutuksen viikon käytön jälkeen, toisella ei nivelet naksu läheskään niin paljoa ja tällä vanhemmalla ei kaulassa narsku "hiekka" enää läheskään entiseen malliin. Meikälläkin selkä on ollu paremman tuntunen, ei väsy töissäkään niin paljoa kuin ennen. Se on loistava tuote ja siihen kun lisää Bioteekin Probiootti Plussan, joka suoliston kautta vaikuttaa koko kehon hyvinvointiin, niin parempia ei tarvi enää lähteä hakemaan. :)

Musti Mustinen kirjoitti...

Taitaa Musti kellauttaa ittesä Lavinin viereen, kun tuo kellokin näyttää jo puolta kahta. Takana on tosi kiireinen työpäivä ja aamulla täytys olla kärppänä pystyssä keittelemässä iskän päivä kahvia.
Toivottelen sinulle kulta Tahdonvoimaa kauniita unia, rakkaasi kuvia :))