lauantai 4. huhtikuuta 2009

Blogin tunnusbiisi (TV)

Täsä: Taistelun arvoinen

Kun aikansa rämpii itsesäälissä ja vitutuksessa voi taas nousta hyvin mielin pullakahville ja kuunnella, kuinka Jukka-poika kertoo totuuksia. Ja mennä sit taas joku toinen päivä sinne suvannolle tai jyrkänteelle. ;)

Sanat myös täällä.

Taistelun arvoinen

Tää on kaikille teille, uskonne menettäneille.
Jukka Poika tietää; kannattaa pitää kiinni
viimeiseen asti.

Elämäs' on taistelun arvoinen, oi, rakas veljeni muistathan sen?
Jokainen polku ja jokainen tie, kivinen olkoon, mutta eteenpäin vie.
Joo, se on taistelun arvoinen, oi, rakas siskoni muistathan sen?
Jokainen hetki on lahja, oli vaan kansi tai pohja.
Nyt sun on oltava vahva!

Seisot äärellä jyrkänteen, älä eteenpäin astu, ota järki käteen.
Mikä eteen kun juttus ei toiminutkaan?
No ainakaan et saa käydä luovuttamaan, luova tauko on paikallaan.
Kautta meditaation saavutetaan, näkemys uusi
uuteen toimintasuunnitelmaan, se vain odottaa toteutumistaan.

Hei, elämäs' on taistelun arvoinen, oi, rakas veljeni muistathan sen?
Jokainen polku ja jokainen tie, kivinen olkoon, mutta eteenpäin vie.
hei, se on taistelun arvoinen, oi, rakas siskoni muistathan sen?
Jokainen hetki on lahja, oli vaan kansi tai pohja.
Nyt sun on oltava vahva!

On aika taistella ja aika juosta,
jos pakenemaann joudut niin mitäpä tuosta.
Sido kengännauhat ja vyötäsi nosta,
murheesi suista, nouse häpeän suosta.
Uuteen toivoon, uuteen aamun jo herää.
Uuteen uskoon koko settisi kerää, hio veitsesi terää
kunnes se kiiltää, ja viiltää poikki kahleet jotka sua riistää.

Elämäs' on taistelun arvoinen, oi, rakas veljeni muistathan sen?
Jokainen polku ja jokainen tie, kivinen olkoon, mutta eteenpäin vie.
Joo, se on taistelun arvoinen, oi, rakas siskoni muistathan sen?
Jokainen hetki on lahja, oli vaan kansi tai pohja.
Nyt sun on oltava vahva!

Väkevä kuin karusiini, lempeä kuin lounatuuli.
Itsepäinen kuin muuli, lennät eteenpäin kuin nuoli.
Älä huoliasi huoli, pidä puoliasi, kukaan ei sitä tee sun puolestasi,
pidä pintasi ja tee selväksi ettet ole mikään nyrkkisäkki,
tökittäväksi tehty sätkynukke, etkä kauppatavara.
Vapauttaan ei voi myydä, ostaa, ei omistaa, ei vaihtaa, varastaa.
Kylvä siemenet, jotain voi kasvaa.

Elämäs' on taistelun arvoinen, oi, rakas veljeni muistathan sen?
Jokainen polku ja jokainen tie, kivinen olkoon, mutta eteenpäin vie.
Joo, se on taistelun arvoinen, oi, rakas siskoni muistathan sen?
Jokainen hetki on lahja, oli vaan kansi tai pohja.
Nyt sun on oltava vahva!

Ps. Sit kun oon terve, tatuoin noi sanat selkääni. :) Siitäkös hermosto diggaa...

Onneksi on (TV)

Onneksi on pakastimessa pullaa. Keitän siis neljännet kahvit ja syön loput pullat. Tuskin moiset herkut mun elämää enää kovin paljon paskemmaksi voi tehdä. :) Sit nukkuun, jos säilyis kuulo ja näkö vielä tiistaihin.

Kiristää niin vitusti (Tahdonvoimaa)

Voi saatanan saatana, että voi olla hirveä olo. Kiristää niin vitusti päätä ja yläniskaa. Ja polttelee C7:aa.

Mä oikeesti käyn tappamassa pari fysioterapeuttia, jos en saa niskaani kuntoon. Kaikki ne vitun hieronnat ja ylirankat mobilisoinnit vei paranemista niin vitusti taaksepäin ja olen ihan varma, että paskoutuneen niskan hinkkaaminen aiheutti vaan lisää repeämiä -> lisää arpea.

Tänään on kiristänyt niin paljon, että hetken aikaa aattelin, että pitäiskö vaan tappaa ittensä. En mä tuu ikinä tästä normaalikuntoon palautumaan ja nähtävästi siedettävä olotilakin on työn ja tuskan (etenkin tuskan) takana, niin vittuuks sitä kitumaan.

Taidanpa pistää paskaksi pari lasia, jos se helpottais. Näin teen. Sitten meen kieriin alasti niihin murusiin niin saa vähän muuta ajateltavaa kuin niskan kiristys. ;)

Väsyttää muttei voi nukkua (Tahdonvoimaa)

Tilttas yläniska ja hermosto lopullisesti. Heitti kunnon separit tonne päähän, hampaisiin, nenään ja korviin. Suuttui varmaan siitä, kun näpyttelin tietsikalla tänään vaakatasossa. Niska on taas niin jumissa, ettei mikään asento ole hyvä. Kaikissa sattuu johonkin. Tai ei satu, mutta ahdistaa. Tämä yö menee kylkeä käännellen. Tuntuu olevan ikuisuus tiistaihin.

Herra Polven neljä lookkia (TV)

Nyt ne ajattelee, että olen lopullisesti kilahtanut! Mutta ei, en ole.

Hyödynsin tukkapalleroani ja hauskuutin itseäni Herra Polven neljällä eri profiililla. Mielikuvitusta nääs.

Kaverilla on aitoa tukkaa päässä!

perjantai 3. huhtikuuta 2009

Nenäkäs (Tahdonvoimaa)

Jumalauta, jätkä kävi hyppiin silmille. Nenäkäs kaveri.

Tere! (TV)

Oon jotenkin kyllästynyt tähän blogiin. Ei ole mitään asiaa. Outoo. Yleensä juttu luistaa, mutta nyt on alkanut tökkiä. Johtuu siitä, että tulee kirjoitettua duunikseenkin sen verran paljon nyt, ettei jaksa enää tänne. Tai sitten oon sen verran terve ja sinut sairauden kanssa, etten tartte tätä enää.

Tämän päivän olen fiksannut konettani. Otin netistä 100-sivuisen PDF:n, jossa oli about 500 taskia, joilla koneesta saa paskat pois. No, siitä sitten aloin duunailla. Nyt on menossa asemien eheytys. Koneelta lähti just 10 gigaa tavaraa vittuun siivouksen yhteydessä. Kuvia oli aika helvetisti (tuplana) omissa kuvatiedostoissa ja jakokansioissa. ;)

Mitäs sitten tekis?

Niska on ihan pimee. Oudosti siis yhtäkkiä parempi, kun on levännyt mutta toisaalta ei... Ei osaa sanoa. Menee niin laidasta toiseen. Ehkä kolmen pvän makaus on auttanut yläniskaa nousemaan.

Sen sijaan hartsut ja jalat on ihan paskana. Voihan se taas olla niinkin, että ongelma on valunut jalkoihin ja alaselkään, kun tuntuu niin painavalta kävellä. Välillä jumitus on hartioissa. Toisinaan silmissä. Loikkii mielivaltaisesti pitkin putkea. Välillä ei jumita mistään. Toisinaan on lavat tulessa. Joskus pistää polviin. Välillä heittää korvat lukkoon. Toisinaan sattuu rintarankaan. Vain sacrum on säästynyt oikuttelulta. Vitun hämärää. Ihan sama.


Edelleen olen varma, että pää on irti. Takaraivolla trapeziuksen ja takaraivolihaksen kiinnityskohdassa oikeella on hirvee kuoppa. Samoin tuntuu, että C0:aa tukevat lihakset on kuollut. Kuulemma lihasrepeämät olisi näkynyt magneetissa. Ehkä on nyt vaan parempi uskoa, että niska on revähtänyt, eikä mitään revennyt. Semmoinen olo vaan, että musta puuttuu osio tuolta päästä ja niskasta. Kai ne kalvot joskus uusiutuu sit.

Kun ei nukuta (Tahdonvoimaa)

Voit aina lukea maailmansodista ja suurista johtajista. Nyt on menossa toinen maailmansota ja sen venäläiset komentajat.

Kaikkea sitä ihminen tekee, kun on aikaa. Lukiossa lusmusin kaikki historian kurssit. Tajuttuani nyt maailmansotien vaikutukset koko Euroopan rakentumiseen totesin, ettei ehkä sittenkään olisi kannattanut peittää korviaan hissanmaikan hönkimiseltä. ;)

Myös mun niskassa on käynyt lauma panssarivaunuja ja tuhat sotilasta. Lihasten tilalla on pelkkää poljettua peltoa. Semmoista kovaa, epätasaista, rosoista kökköä! Halleluujaa. Mut hyvä asia on se, että hermosto-tilt on menossa pois totaalisella levolla. :) Nyt vika Rölli-mulkku suuhun ja sit nukkuun.

Öitä!

torstai 2. huhtikuuta 2009

Kaikkea sitä kaupasta saa (Tahdonvoimaa)

Nimittäin suklaamunia kennossa. :) Ihan hyvä idea myydä 6 kpl edullisemmin monipakkauksessa!

My life (Tahdonvoimaa)

Mikä on kuvan sanoma?

keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Kuka väitti... (TV)

Ettei niskavammaisena voi tehdä duunia? Tämä ihana asento pelastaa niskani ja putkeni. Enpäs ole aiemmin keksinytkään, että kun on persettä myöten jumissa, nostaa jalat ylös ja avot, ei kiristä.

Hommia sylissä makaavalla tietokoneella ei voi tehdä mutta sitä voi vilkuilla ja kuunella musaa. Puhelimella väänsin tänäänkin yhden lehdistötiedotteet ja parit koulutuskonseptit. Kela on tyytyväinen: on se saatana työkykyinen! Niinpä niin.

Missä duunissa voit maata jalat katossa, hoitaa hommia omaan tahtiin ja olla joka toinen pvä duunissa ja joka toinen ei? ;) Yrittäjyys palkitaan.

Ois kyllä nyt korkea aika parantua. Alkaa nämä erikoisratkaisut hiljalleen tympiä...

Ai saatana, kun sattuu korvien taakse ja käsiin. Oireet vaan muuttuu. Halleluujaa. Vittu, kun sais jostain fyllinkiä tonne syviin. Hinkataan. Tiedän, miten niiden pään pitäis olla mutta se ei vittu vaan pysy siellä. Alan epäillä, että multa on revennyt toi pään ja niskan välinen kalvo kokonaan irti. Niin, miksei oiskin? Ihan sama. Mitä vitun väliä, mistä oireet johtuu? Jostain ne tulee kuitenkin.

Kun nyt on aikaa miettiä (TV)

Nyt sitä tietty funtsii, oisko kuitenkin jättänyt ne vikat astiat tiskaamatta. ;)

Ja sen lisäksi olen 'keksinyt' myös selityksen koko vartalon jumille, mikä iskee, kun niska kyrvähtää.

Osalla niskan syvistä lihaksista + kalvoilla (ligamentit mm.) on suoria yhteyksiä duraan. Esim. Restus capitis inferior minor (Meniköhän oikein? No kuitenkin pieni syvä lihas, osa niskarusettia, the aistinelin!) on yhteydessä duraan.

Kun joku niistä em. rakenteista ei toimi niinkuin pitäis, eli suomeksi lyssähtää, dura ei pääse liikkumaan vapaasti yläosasta. Siellä paljon tartte lyssähtää, ahdasta kun on, niin dura on jo motissa.

Simppeliä! Ja kun dura on yhtä, jumitus siirtyy hiljalleen koko putkeen. Tietenkin myös lihaksiin/kalvoihin syntynyt arpikudos omalta osaltaan estää kalvojen vapaata liikkuvuutta. Näin se täytyy mennä. Kysyn ensi kerralla kun menen. Koska makuuasunto helpottaa siihen, niin silloin sen ahdistuksen täytyy tulla siitä, että joku mekaanisesti 'painaa' duraa. Tämmöstä tänään. Mitäs huomenna? Ai niin, hitto siihen on vielä tuntikausia... Tylsää.

Johan tirvas tukkoon (Tahdonvoimaa)

No huh, huh, johan heitti yläniskan tukkoon. Kummallinen vaikutus sillä yhdellä nikamavälillä koko kehoon. Samantien tuli jalat niin kipeiksi, ettei pysty ottamaan askeltakaan. Koko kroppa niin tukossa, ettei pysty tekeen mitään. Ei edes lukemaan tai kirjoittamaan. Makaaminenkin on yhtä tuskaa mutta ainoa vaihtoehto.

Aikamoinen juttu. Mitäköhän siellä oikein tapahtuu, kun pää painuu rankaan? Ois hauska tietää. Vaan kun ei kukaan tiedä. Jotenkin ois nyt kärvisteltävä...

Nyt otti ohraleipä (Tahdonvoimaa)

Fyssari kipeenä, aika siirtyi tiistaihin 7.4. Huh, huh. Kuuden päivän makaussetti edessä... ;) Normaalia!

tiistai 31. maaliskuuta 2009

Koukistajat tilttas (Tahdonvoimaa)

Nyt tilttas koukistajat. Ai saatana, että sattuu ja kiristää kaulan alle. Vaihteeksi taas uusia oireita. Hyvä, että muuttuu.

Kun nuppi on painanut yläniskan kasaan, niin seuraavaksi jumittuu korvien kohta/kaula ja leuat. Näin mä tunnen itteni.

Hirvee konserttikin korvissa, ettei meinaa nukkuun pystyä. Korvatkaan ei ole soinut näin moneen viikkoon. Samoin leuantyönnöt ja irvistykset on pelkkiä haaveita. Niin jumissa, ettei pysty tekeen...

Saas nähdä, mitä huomenna tehdään. Ainakin matka ft:lle tulee oleen kauhea kun matka vessaankin tuottaa välittömän sydämen tykytyksen ja hien. Kiitos painuneen yläniskan.

Väittäisin, että huomenna kiskotaan yläniskaa, renkataan ylintä nuchal linea ja korvia. Sillä se viimeksikin helpotti. Pääasia, että kiskotaan nuppia ylöspäin! :) Sit pääsee taas tekeen koukistajia ja toteamaan, ettei niidenkään hinkkaamisesti ole hyötyä ennen 2016.

Doddii (Tahdonvoimaa)

Joko ukkelista on tarttunut flunssa, olen nukkunut huonosti tai sitten niska on lopullisesti tiltannut. Veikkaisin viimeistä.

Yritin lähteä kaffia keitteleen, mutta kas, kas, kun kävely 5 metrin päähän ei onnistunut. Ei muuta, kuin takaisin sänkyyn ja täällä makaan.

Täytynee siirtää huomista fyssaria, koska en yksinkertaisesti pääse sinne asti. Niska on niin kasassa.

Painava panta otsassa,ohimoilla ja takaraivolla. Sattuu silmiin ja särkee korvia. Eli oikein kunnolla pettänyt. Ja hienosti levinnyt jumitus koko kroppaan.

Ei taida tulla kalua ei. Voi vittu. Näinkö se elämä päättyi yhteen liukastumiseen? Ois ny ees kuollut siinä tapaturmassa, mutta kun ei. Tätä vitutuksen määrää ei voi sanoin kuvailla.

Varmaan vähän samanlainen fiilis, kun Hanksillä Cast awayssa tajutessaan, että kaikki muut kuoli ja kaveri itse jäi henkiin ja hengailemaan yksin autiolle saarelle. On vittuilua jättää yksi ihminen lento-onnettomuudesta eloon hengailemaan ilman safkaa, vaatteita ja seuraa. No, sekin selvisi. Tosin sillä ei ollutkaan pää irti.

maanantai 30. maaliskuuta 2009

Queer Theory (Tahdonvoimaa)

Nyt on jeesitty siskoa ja luettu erilaisuuden/pervouden teoriaa satapäin. Huh, huh. Aika paksuakin juttua oli kirjaan tungettu.

Seuraukset tuntee niskassa. Aivan tiltissä. Kivakova yläniska + pää ja ydin + huojuva C7. Ei olekaan tammikuun jälkeen ydintä enää heittänyt tommoiseksi. Takapakit on onneksi tuttuja, niin ei tartte kauhistella. Normijuttu. 2 askelta eteen, 3 taakse.

Oikein huolella on nuppi rangassa, kun jalatkin on ihan jäiset. Ei ole nekään pitkään aikaan vittuilleet. Hermosto vetelee viimeisiään. Onneksi on hoito keskiviikkona! Toivottavasti saadaan nyt yläniska auki.

sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Päivän kuvapähkinä (Tahdonvoimaa)

Mitähän ihmettä kuva oikein esittää? Mitä tapahtui ennen kuvan ottamista.

Vinkki 1:
Hups.

Vinkki 2:
Niitä kuljettanut kuorma-autollinen ajoi joskus ojaan ja kaikki 3000 kuoli.

Vinkki 3:
Siskokset vauhdissa.