keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Kuka väitti... (TV)

Ettei niskavammaisena voi tehdä duunia? Tämä ihana asento pelastaa niskani ja putkeni. Enpäs ole aiemmin keksinytkään, että kun on persettä myöten jumissa, nostaa jalat ylös ja avot, ei kiristä.

Hommia sylissä makaavalla tietokoneella ei voi tehdä mutta sitä voi vilkuilla ja kuunella musaa. Puhelimella väänsin tänäänkin yhden lehdistötiedotteet ja parit koulutuskonseptit. Kela on tyytyväinen: on se saatana työkykyinen! Niinpä niin.

Missä duunissa voit maata jalat katossa, hoitaa hommia omaan tahtiin ja olla joka toinen pvä duunissa ja joka toinen ei? ;) Yrittäjyys palkitaan.

Ois kyllä nyt korkea aika parantua. Alkaa nämä erikoisratkaisut hiljalleen tympiä...

Ai saatana, kun sattuu korvien taakse ja käsiin. Oireet vaan muuttuu. Halleluujaa. Vittu, kun sais jostain fyllinkiä tonne syviin. Hinkataan. Tiedän, miten niiden pään pitäis olla mutta se ei vittu vaan pysy siellä. Alan epäillä, että multa on revennyt toi pään ja niskan välinen kalvo kokonaan irti. Niin, miksei oiskin? Ihan sama. Mitä vitun väliä, mistä oireet johtuu? Jostain ne tulee kuitenkin.

1 kommentti:

Musti Mustinen kirjoitti...

Täällä sitä ollaan Ladyinpinkin luona Hesassa...
Eikä muuten ole mikään seurustelureissu,vaan pusken töitä kolme päivää peräkkäin ja sitten vielä lauantai työ Lahdessa vakipaikassa.Huh,huh kyllä oon varmaan naatti kun lauantai-ilta koittaa.
Tuo on muuten vanha hyväksi koettu asento, jossa lepuutat jäseniäsi Tahdonvoimaa.Hyvä kun se auttaa löysäämään kiristyksiä.
Ladyinpink ja sulhonsa pyysivät Mustia hiljeneen, joten kierähdän kohta "korjunpesälleni" kamarin lattialla lojuvalle patjalle. Naurattaa kun melkein joka kirjotukseni päättyy nukkumaan menoon, niin kuin tämäkin. Joten hyvää yötä rakas Tahdonvoimaa ja kaikki muutkin immeiset!