perjantai 3. huhtikuuta 2009

Tere! (TV)

Oon jotenkin kyllästynyt tähän blogiin. Ei ole mitään asiaa. Outoo. Yleensä juttu luistaa, mutta nyt on alkanut tökkiä. Johtuu siitä, että tulee kirjoitettua duunikseenkin sen verran paljon nyt, ettei jaksa enää tänne. Tai sitten oon sen verran terve ja sinut sairauden kanssa, etten tartte tätä enää.

Tämän päivän olen fiksannut konettani. Otin netistä 100-sivuisen PDF:n, jossa oli about 500 taskia, joilla koneesta saa paskat pois. No, siitä sitten aloin duunailla. Nyt on menossa asemien eheytys. Koneelta lähti just 10 gigaa tavaraa vittuun siivouksen yhteydessä. Kuvia oli aika helvetisti (tuplana) omissa kuvatiedostoissa ja jakokansioissa. ;)

Mitäs sitten tekis?

Niska on ihan pimee. Oudosti siis yhtäkkiä parempi, kun on levännyt mutta toisaalta ei... Ei osaa sanoa. Menee niin laidasta toiseen. Ehkä kolmen pvän makaus on auttanut yläniskaa nousemaan.

Sen sijaan hartsut ja jalat on ihan paskana. Voihan se taas olla niinkin, että ongelma on valunut jalkoihin ja alaselkään, kun tuntuu niin painavalta kävellä. Välillä jumitus on hartioissa. Toisinaan silmissä. Loikkii mielivaltaisesti pitkin putkea. Välillä ei jumita mistään. Toisinaan on lavat tulessa. Joskus pistää polviin. Välillä heittää korvat lukkoon. Toisinaan sattuu rintarankaan. Vain sacrum on säästynyt oikuttelulta. Vitun hämärää. Ihan sama.


Edelleen olen varma, että pää on irti. Takaraivolla trapeziuksen ja takaraivolihaksen kiinnityskohdassa oikeella on hirvee kuoppa. Samoin tuntuu, että C0:aa tukevat lihakset on kuollut. Kuulemma lihasrepeämät olisi näkynyt magneetissa. Ehkä on nyt vaan parempi uskoa, että niska on revähtänyt, eikä mitään revennyt. Semmoinen olo vaan, että musta puuttuu osio tuolta päästä ja niskasta. Kai ne kalvot joskus uusiutuu sit.

Ei kommentteja: