lauantai 31. lokakuuta 2009

Design-sauna

Kyllä on hieno! ;)

Jep

Meikä on nyt väkisin tehnyt tolla paskalla uunilla paskoja pannareita. No, tänään päätin ilmoittaa vuokranantajalle, että hommataan uus uuni. Kirjoitin meilin readyksi ja PAM. Se hävis. Räjähti ilmaan... Huomenna uus yritys.

Sit eräs nerokas yksilö keksi, et josko tyytyisin tekeen puolet ohumpia pannareita, kunnes saan kunnolla kypsentävän uuden uunin. Jep. Näin tein. 3 dl maitoa, 2 dl jauhoa ja 1 muna. 175 C. Ja kappas, ei palanut päältä eikä ollut sisältäkään raaka. Onneks on noi vara-aivot, joita voi sit käyttää, ku ei ittellään leikannut moinen reseptimuutos. <3

Mitäköhän tuolta mun niskasta on oikeesti revennyt? Tosi kummallinen juttu, että kroppa kääntää aina vaan oikean kalvoston nollasta ylös päässä vinoon ja tiputtaa poikittaiskalvon päähän suppiloks. Ainoa hyvä asia tietty on, että se on enää paikallista, mutta alkaa kieltämättä hiukka arveluttamaan, että näinkö yläniska on niin muussia nollanivelpinnasta, ettei se ikinä pysy suorana. Kauhistuttaa oikein ajatuskin siitä, että pitäis varmaan kysyä Plan B:tä...

Kuka paskoi silmääni?

Eilen yöllä alkoi kutittaa ni pirusti silmiä ja edelleen ne on ihan punaset. Varmaan hermot. Tuijottanut liikaa ruutua. Täytyy pyytää tuomaan jotain kosteuttavia silmätippoja!

Tein eilen Syyspasta vol II. Nyt uusi maku: Kinkku-aurajuusto. Tuli tosi hyvää siitäkin. Nyt kokkasinkin kerralla kuudelle, niin ei jatkuvasti tartte tehdä lisää. Yllättävän hyvin alkaa pysyyn kipot ja kupit käsissä, kun vähän keskittyy siihen, miten niitä nostelee. Joka kerta ennen tavaran siirtoa pitää muistuttaa itselleen hyvästä asennosta.

Kun ny kotihommaan aloin, pistin samalla upouudet Marimekot koneeseen pyöriin. Kummitäti ja -setä osti ne joululahjaks, mutta päätin olla käyttämättä, kunnes on pesty väriaineet pois. Nyt ei uskalla ottaa riskejä ihon kanssa. Olen vihdoin saanut sen hyvää kuntoon. Uskalsi jopa sheivata jalatkin ilman, että iho tipahti mukana. ;)

Partsille meni myös puhdas lakana ja koneellinen valkoista pyykkiä, tuulettumaan. Ne tuoksuu ni ihanan raikkaalle oltuaan ulkona! Kiitti Musti, mä oon saanut tän fiksaation sulta! Luulin aina, ettei musta tulis ku äitini tän pyykkiasian kanssa, mutt ikä on tehnyt tehtävänsä. Tuuletan kaiken, mitä pystyn ja oon alkanut pitää koulutuksia aiheesta "Näin ripustat pyykit kuivumaan oikein". Mä oon monessa asiassa tosi suurpiirteinen ja jopa epäloogisen oloinen, mutta todellisuudessa mun päässä on aina vallinnut selkeä hierarkia asioille.

Tässä muutama ohje luennolta. Kun noudattaa tätä, ei mee ni tuhosti aikaa kuivuneiden pyykkien lajitteluun ja suoriosteluun:


1. Sukkien kärjet aina samaan suuntaan, parit vierekkäin ja koko kavalkaadi värijärjestykseen, tietty ilman ryppyjä.
2. Eri vaateryhmät omiksi sarakkeikseen: t-paidat, housut, alusvaatteet jne. ryhmittäin ja niin lähelle toisiaan, että yksi pyykkäri riittää kahden kappaleen välille. Muistettava myös värijärjestys. ;)
3. Housut kuivumaan punteista ei vyötäröstä, ja taskut ulos ja sulkimet auki! Jos on paljon tilaa, housut pistetään vaakatasoon.
4. T-paidat ja puuvillapaidat ei saa olla rypyssä, vaan hihat suoristetaan ja laitetaan narukuivatuksessa vapaana roikkumaan. Jos on tilaa, hihat nostetaan seuraavalle narulle.
5. Painavat paidat, neuleet ja muut venymisuhan alla olevat vaakatasoon kuivatukseen, muut ei venyvät esim. verkkatakki tai puuvilla/elastaanikollarit henkareihin.
6. Kaikki pyykit ravistetaan suoriks (halleluujaa niska).
Oikeesti näitä sääntöjä on ainakin 130. Mutta noi on tärkeimmät meillä Mustin kanssa. ;)

Matot vois varmaan olla ready, kun ne nyt tuulettuna 2 viikkoa... ;) Ei vais, en varmaan laita niitä ees takas. Oon alkanut inhota mattoja. En tiiä miks. Varmaan sen takia, että ne on vaikeempi lakaista ja pitäis aina viedä ne partsille ja ravistella niitä > ei mun juttu.

Jeps, nyt kaffea! Ihana ilmakin...

perjantai 30. lokakuuta 2009

Jööti

Tollainen tuotiin. Ei voinut estellä. Voi silmäparkoja... Tommost pitäis kattoa normisti n. 3-4 metristä. Auts.

Kiitti Lavin

Jossei se ollut poikki vielä, niin sähköteipin poistamiseni jälkeen on ainakin... ;) Pystyyks ton kolvaan, jos ostaa uuden naittimen ja pätkäsee johdon?

Talvi tulee

Vaihteeksi!

Iskäääää, tuu tänne!

Voi sanonko mikä?! Tietokoneesta hajos joko laturi tai sippas akku... Prkl. Mitenköhän ton Lavin diagnosois? Ei lataa ja checklist on käyty läpi. Eikä lataa silti, prkl. No, niska kesti siivoilut ja kokkailut. Ihmeellistä! Kyl se viel laukeaa... Nyt tosin on yks riskitekijä vähemmän. ;) Öitz!

torstai 29. lokakuuta 2009

Syyspasta

Tommonen siitä tuli! Kananmuna-aurajuusto-salsa-kermaviili-nauhapasta. Ja lehdet omalta partsilta. Koska meen tiistaina fyssarille, ni ihan sama vaikka ny siivoaa ja kokkaa. Paha olo on kuitenkin aina.

WTF

On ne niin kaunis kombinaatio tuol vedes pärskiessään...

Nami

Mysli-piimää fetapurkista.

Päivän rytmit

Vidu, siivosin ihan turhaan, kun ei mun kauppias tullutkaan tänään. Perkele. Tilasin liian myöhään. ;) No, ei se mitään. Tulihan puhdasta ainakin.

Pari hauskaa biisiä, sanat on mielenkiintoiset:
Anna Puu, Melankolian riemut
http://www.youtube.com/watch?v=WoSDqXOmwRU

Chisu, Vapaa ja yksin
http://www.youtube.com/watch?v=_ccUp7JS6-I

Outo

Outo keho. Eilen oli karsee olo, tänään jo kesti pari pitkää puhelua. Nolla on päässyt kiertään vinoon, ku vetää taas silmään, mutta kestän. Ja nyt iltaa kohten on vähän parempi. Töitäkin tein, koska oli tehtävä. Oon sorvannut muutaman päivän meidän henkilöstöstrategiaa pohjaksi tulevalle käytännön henkilöjohtamiselle. Tietty toimenpiteitä hiukka hankaloittaa se, että voi suunnitella muttei toteuttaa asioita. Hmm... No, ehkä vielä joskus. Erikoinen kroppa, ei voi muuta sanoa.

Juttelin tänään entisen poikaystävänikin kanssa puhelimessa, oikein hyvässä hengessä. Parempi niin, koska jatkossa tullaan tekeen töitäkin yhdessä jossain määrin. Tosin meikäläinen karkaa kyllä Helsinkiin, kun on terve. Siellä oottais työpöytäkin. Jäi siirtymiset vähän vaiheeseen aikoinaan... ;) Ja samassa vaiheessa ovat edelleen. Katsotaan, miten käy. Näinkö oon vangittuna Kalkun kantavaan yrittäjä-kauppiaaseen ja CST-hoitoihin koko lopun elämäni? Jaahas, nyt täytyis lopettaa, ku puutuu kasvot. Varma merkki.

Öitä!

keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Pari linkkiä

Kavereiden linkit sai hymyilemään. Kiitos S62 ja Jansku.

http://www.youtube.com/watch?v=AnLCcNPTzxY
http://www.youtube.com/watch?v=PJQVlVHsFF8

Ps. Palaverit pidetty. Hyvin alkoi vetää nollaa jumiin mutta selvisin. Vielä toinen pitkä puhelun perään, mutta siitäkin selvittiin. Nyt lepoa. :)

Loppuviikon agenda

Nyt alkoi onnen (ja ihran) päivät

Kalkun K-Marketin yrittäjä-kauppias Heikki Liikanen, 52, on kunkku. Ei hittolainen. Jäbä roudaa itse ostokset kotiin ja ne maksetaan laskulla. Ja tarvittaessa tavarat päätyy jääkaappiin asti! Wautsi. Kyläkaupan palvelu, mutta K-Marketin laajahko valikoima. Meikä ei muuta ikinä pois. ;) Tällaista osaa kyllä rankavammainen arvostaa. Taisin olla ensimmäinen, joka palvelua kyseli, kun ystävällinen nuori naismyyjä meinas tippua tuoliltaan avatessani suuni. Mut pojot näille. Kannattaa asua seniorialueella. Jatkossa mä voin yhdistää tohon vanhustenseurapalvelut, sosiaalipalvelut sekä ruokakorin optimointipalvelut (hinnan ja sisällön ja helppouden suhteen) jahka pystyn itte roudaan tavaraa.

Jaahas, sit ois palaveri klo 16. Sitä odotellen!

Parasta

1 rkl öljyä + hyppysellinen sitruunapippuria ja chiliä. Ja eiku dippaamaan porkkanoita! Uhmasin niskaa ja pesin pari koneellista pyykkiä. Ja jep, laitoin kuivumaankin. Ei menny pahemmaks. No, katotaan ulostanko yöllä taas norsuja tai fillarin. Onneks hermosto kestää puhelimes puhumisen. Tuuskasin ihanan kaimani kanssakin tovin tänään. Ja original yhtiökumppanini. :) Huomen ois paltsukin. Jeah! Öitz.

maanantai 26. lokakuuta 2009

Nami

Siinä herkut: raaka pannari ja homeinen hillo. Poistettiin pannarista musta kuori ja takas uuniin raaka osa. Toi uuni vaan on ni paska, ku ei siin saa ees säädettyä alus/päällilämpöä... Joko jättää raa'aks tai polttaa.

Maailman parasta

Sai tänään maailman parasta lasagnea! Ja pannari oottaa. Aloin miettiä, et oiskohan toi kramppi tullut jotenki välillisesti Batterysta? Join eilen kaks semmosta. Tiedä sit. Nyt on parempi olo, mut ei hyvä. Onneks ei jatkuvasti ahdista ja satu. Ü Kalvot vaan jumittaa.

Ja taas tarttee apua

Heippa!

Ei kai täs nyt auta, ku nöyrtyy kehon edessä. Pää on jumissa, niin se on, eikä auki lähde. Päinvastoin, jokaisella askeleella menee enemmän jumiin ja alkanut taas pudota. Mutta ei pää ole kipeä, enemmän tuntuu siltä, että kalvot on yks kiinteä levy takaraivolla/putkessa ylöspäin päähän niskas, pää on "pudonnut" paikoiltaan ja putki kiertynyt ku kuminauha korvien kohdalta ylöspäin. Helvetti sentään.

Pahin hartioiden polttelu, on mennyt pois, mutta kädet on "irti" ja jos vähänki joutuu venyttään hartioita, niin alkaa kyl vetää nenään. Eilisestä makasin aamuun asti sikiöasennossa, kun alkoi yhtäkkiä veti ni järkyttävästi käsistä alamahaan/nivusiin/hanuriin. Oli pakko kasata pehmeitä tyynyjä hanukan alle, et pystyis oleen ees sikiöasennossa. Mikä näky! ;) Nyt ei uskalla hengittääkään, ku pakotus pikkaisen on helpottanut. Lihaskramppi jäi, mut onneks muuten rauhoittui vähän.

Systeemi sekoilee vaihteeks. Kalvot menee hiljalleen typerän tuntuisiksi sähköisiksi yläniskasta, ja kun sen kanssa koittaa jatkaa, niin helvettiin päätyy. Niin, ja siis pääasias oikeas puoli on fiasko. Mitäköhän sitä nyt pitäis tehdä?

sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Bestis

Ei näitä ihania kuvia voi hautoa puhelimessa. Näytille siis. Siinä hän on, paras ystäväni. Vm.06 > 09. <3

Love is everywhere II

Mun hampurilaisesta löytynyt salaattipala. :)

Pyykkäämistä

Laitoin koneen päälle ja menin tunnin päästä kattomaan, oisko pyykki valmista. Kappas, hana oli kiinni! Ei ollut pyykki ready ei. Tässä sen näkee, kun on ei-niskavammaisia ja pelkkiä vammaisia samassa talossa: terve jätti hanan auki viime kerralla mutta eipä sairas ja omiin rutineihinsa tottunut ollut sellaista ajatellutkaan. Käänsi vain hanan tutusti "auki" eli kiinni. Jep, jep. Semmosta tänään.

Olo on ihan paska. Muutama hermojuuri on taas separoinut oikein kunnolla: yläniska ja lapa. Yllätys. Kasvot puutuu ja päässä on "patti" oikeella ylhäällä. Nollahermo. Ja käsi on aivan saatanan jumissa. No, ehkä inva voi auttaa invaa, tulee nääs sisko miehensä kanssa meitille "saunailtaan".

Miehet siis saunoo ja me kälätetään ja kiskotaan kalvojamme. Ja toki pojjaat saa kaksi olutta per mies kiitoksena siitä, että jaksavat ilman pyyntöäkin mobilisoida meitin nikamia, vedellä käteen (sanontani lavan mobbaukselle) ja milloin kantaa Buranaa milloin Triptyliä. Ja kuunnella itkuraivareita ja itsesäälikohtauksia. Ja kaikkea muutakin paskaa säännöllisesti. Ne nää kaverit ei onneks murru. Selkärankaa löytyy vaikka puolelle suomalaisista vätyksistä jaettavaks. Valtion "laitokset" on tehty tehtävänsä! Hienoa. "Jatkakaa!" <3

Love is everywhere

Oriental chilichicken ja american dip-ruokaöljy-sitruunapippuri-marinoidut/haudutetut vihannekset. Meikä pilkkoi ja sai hedarin... Normi. Nyt vituttaa, ku ei pysty syömään.

Keep <3 simple!

Arjen pikkuylläreitä onneks voi tehä! Ja nyt loppui Baden-Badenin tuotantolaitoksen toiminta tält illalta.