torstai 29. lokakuuta 2009

Päivän rytmit

Vidu, siivosin ihan turhaan, kun ei mun kauppias tullutkaan tänään. Perkele. Tilasin liian myöhään. ;) No, ei se mitään. Tulihan puhdasta ainakin.

Pari hauskaa biisiä, sanat on mielenkiintoiset:
Anna Puu, Melankolian riemut
http://www.youtube.com/watch?v=WoSDqXOmwRU

Chisu, Vapaa ja yksin
http://www.youtube.com/watch?v=_ccUp7JS6-I

6 kommenttia:

Pandora kirjoitti...

Samoin täällä on siivottu, kun perjantaina on tulossa vieraita, vihdoinkin hiukseni leikataan! Jee, olen ollut enemmän kuin purjeissa noiden takkujen kanssa, kun ei jaksa harjata niin ei jaksa.

Sain onnekkaan sattuman kautta korjattua yhden tekemäni mokan, hitto tota päätä, kun olen enemmän kuin muutaman kerran kuvitellut tekeväni jotakin tai sanovani toisille ohjeita ja sitten minulle on sanottu jotakin, mitä en ole koskaan kuullutkaan. Tällä kertaa olen kuulemma ilmoittautumisen itse jopa kirjoittanut jonnekin lappuun, mutta ei minkäänlaista muistikuvaa.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Jesh! Hiustenleikkaus on hyvä. Ü Ne takut painaa mulla nimittäin niskaa... ;) Vai sielläkin on rehkitty... Loppuviikosta rankaisee taas, mut ei jaksa välittää. Tutulta kuulosti unohtelut ja muistamattomuudet. Just tänään kehuin, et ku pää toimii, se on puol voittoa ja sit alkoi tulla hönöt olot siivoiluista...

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Mä kans kuulin kirjottaneemni huhtikuus firman web-sivutekstit... En itte muistanut, mutta kappas! Siel ne oikoluettunakin. Ja hyvät tekstit oli. Sama pää kesät talvet. ;)

Pandora kirjoitti...

Juu voi olla, että melko koomassa huomenna, mutta eipähän tarvitse esittää huomenna lääkärillä sairasta. Kunhan ei vaan keksisi minua sisälle ottaa. Tosin mitä minä sairaalassa makaisin, ei ne minulle mitään siellä osaa tehdä.

On se kyllä kummallinen tuo ihmismieli, kun jalat edes jollakin tasolla alle ja kykenee istumaan niin eiköhän sitä taas urheasti tehdä kaikki rästityöt.

No, onneksi ei tämän jälkeen enää mitään isoja projekteja olekaan, sitten saan unohtua ihan suosiolla sängynpohjalle.

Pandora kirjoitti...

Tieks, mulla ei ole hajuakaan mistä projekista me olemme puhuneet kesällä, mainitsit siitä tuossa Pandoran ketjussa.

Mikä se oli?

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Jaa ni joo, huomenna on lekuri sulla! Älä nyt silti ittees "hengiltä" vedä. Projektilla viittasin siihen, että jos vielä haluat yhden päivän kuussa itselles, ni voit laittaa reippaan pojan tänne kyläileen ja kauppamieheks. Mutta en tiedä ittekään, miks kutsuin sitä asiaa projektiks. ;) Niskavammaiset kommunikoi tosi selkeesti...