keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Nyt alkoi onnen (ja ihran) päivät

Kalkun K-Marketin yrittäjä-kauppias Heikki Liikanen, 52, on kunkku. Ei hittolainen. Jäbä roudaa itse ostokset kotiin ja ne maksetaan laskulla. Ja tarvittaessa tavarat päätyy jääkaappiin asti! Wautsi. Kyläkaupan palvelu, mutta K-Marketin laajahko valikoima. Meikä ei muuta ikinä pois. ;) Tällaista osaa kyllä rankavammainen arvostaa. Taisin olla ensimmäinen, joka palvelua kyseli, kun ystävällinen nuori naismyyjä meinas tippua tuoliltaan avatessani suuni. Mut pojot näille. Kannattaa asua seniorialueella. Jatkossa mä voin yhdistää tohon vanhustenseurapalvelut, sosiaalipalvelut sekä ruokakorin optimointipalvelut (hinnan ja sisällön ja helppouden suhteen) jahka pystyn itte roudaan tavaraa.

Jaahas, sit ois palaveri klo 16. Sitä odotellen!

3 kommenttia:

Musti Mustinen kirjoitti...

Vielä näköjään löytyy hyvän palvelun yrityksiä, kerrassaan upeaa!!
Kotiin kannettuna ja jopa jääkkäriin laitettuna, erinomaista!!
Mies ei itsekkään ole mikään nuori pojan kolli, vaan elämää nähnyt keski-ikäinen mies, jolla on erilainen katsanto kanta kuin häntä paljon nuoremmilla. Tämä ei tietenkään päde kaikkiin, sillä onhan nuorissakin todella loistavia asiakaspalvelijoita, mutta vähän vanhemmat ovat aloittaneet kauppahommat 60-70 luvulla jolloin hyvästä palvelusta kilpailtiin yritysten kesken.
Nykyisin itse palvelu on kaiken avainsana, vain jossain pienemmissä yrityksissä, kuten tämänkin kauppiaan, löytyy vielä vanhaa kunnon palvelua.
Tiedän kyllä yhden isonkin yrityksen jonka jalkine puolella ainakin asiakasta palvellaan viimeisen päälle... ;)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

No joo, sä oot kyllä sen lafkan kyläkauppias ja torikauppias samassa persoonassa! Myyt pirusti ja hoidat vielä jokaisen asiakkaan ulos tyytyväisenä, reklamoijatkin. Miten sut sais kloonattua 200 työntekijäksi? Sen vois geenei muuttaa, et sais kestävämmän rangan! ;)

Öitä! <3

Tahdonvoimaa kirjoitti...

mistä me tunnetaan toi ukko? Niin tutun näköinen. Ollut taatusti yrittäjänä jossain toisessa kaupassa aiemmin. Tai asiakaspalvelussa! Mutta missä ihmeessä. Mä voisin vannoa, et ollaan Musti tavattu hänet jossain yhdessä ollessamme ja kaveri ois palvellut meitä äärettömän hyvin! Mutta missä... Ehkä seuraava CST palauttaa mieleen! ;)