sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Hylätty

Yllättäen Vakuutusoikeus hylkäsi valituksen. Perustelut: Tapaturma-aioiden muutoksenhakulautakunta ja Pohjola ovat yksinkertaisesti aina niskan päällä. Ihan sama mitä sanot, teet tai valitat, niin no can do. Ainoa iloni lienee, että olen tehnyt Pohjolalle ainakin useamman kymppitonnin välilliset tappiot käännyttämällä tutut yrittäjät ja yksityishenkilöt pois paskalafkasta. Ja tulen jatkamaan samaan malliin.

Korkeimpaan oikeuteen voisi tietenkin hakea valituslupaa ja lähestyä asiaa juristin kanssa, mutta tiedättekö, EN JAKSA. Vajaa 5000 euroa fyssareista + hoidoista ei ole tän tappelun arvoinen. Nytkin mennyt ihan liikaa aikaa ja vaivaa. Eli Pohjola pitäköön tunkkinsa ja toivotaan, että joku asiapaperiväärennös tai asiantuntija-aseman väärinkäyttösyytös menee läpi ja Pohjola ryvettää maineensa sitä kautta! Etenkin aivovammapuolella on hurjia tapauksia setvittävänä.

Kannattaa tutustua vaikkapa Hippokampuksen keskustelupalstaan osoitteessa http://hippokampus.net, ja jos omatunto ja moraali ei kestä moista, vaihtakaa pois Pohjolasta.

Aamen.

2 kommenttia:

Musti Mustinen kirjoitti...

Kyllä olis ollu maailman kirjat sekasi jos Pohjolalta olisit saanut tuon rahasumman, joka kyllä sinulle oikeutetusti kuuluisi.

Niin kuin nimikin muutoksenhakulautakunta sanoo, se haluaa muutoksen potilaan lähettämään valitukseen, ettei se vaan missään nimessä tulisi hyväksytyksi.
Ei kannata enää uhrata aikaa ja vaivaa valittamalla korkeimpaan oikeuteen.
Olet omasta puolestasi tehnyt kaiken voitavan ja vielä hyvin, mutta mulkkuja kun on niin vakuutusyhtiöissä kuin eduskunnassakin, niin yhden ihmisen valitus (ja useammankin) on kuin hyttysen paska isossa valtameressä.
Hyvälle mielelle sait Mustinkin kertomalla saaneesi useampia yrityksiä ja yksityisiä henkilöitä eroamaan Pohjolasta, hyvä hyvä!!

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Mitä opimme tästä? Jatkossa täytyy lukea vakuutusehdot tarkemmin ja valehdella ihan härskistä päin naamaa. En nyt suoranaisesti haluaa kannustaa ketää vakuutuspetokseen, mutta jos kerta vy:t toimii näin härskisti, ni sit on vaan oltava itse nokkelampi. ;) No, mä kysyn viel tutun juristin mielipidettä koko sotkuun.

Ja joo, mulkkujen määrä yhteiskunnassa on aina vakio. Se ei muutu.