perjantai 13. marraskuuta 2009

Gyllä lähtee, vaihteeksi kivoja juttuja!

Eiköhän taas hetki pärjätä noilla tropeilla. ;) Sikispiikkiä en jaksanut viel ees miettiä, ku ei tänään rokoteta. Maanantain heiniä!

Muuten, koku korkeempi voima on olemassa, sekin selvis tänään! Veromätkyt, jotka piti olla monta tonnia, olikin kuittaantunut liian ison ansiotuloprosentin vuoksi KOKONAAN! Aloin soitella tänään maksujärjestelyitä mutta eihän mulla ollut mitään maksettavaa. Päinvastoin, palautuksen määrä oli kasvanut. Jotain hyötyä siitäkin, että pidän aina vero-%:aa pilvissä, koska en enää tahdo saada sellaisia mätkyjä, ku kerran alle parikybäsenä. Tuo tosin johtui ihan laskentavirheestä verotoimistossa, mut mä hölmö en tarkastanut asiakirjoja, vaan luotin tston laskelmiin. Ja takkiin tuli kolmen vuoden edestä!

Pääkin on parempi oikealta. Nyt ei passaa rasittaa. Tosin heti aamusta aloitin siistiin keittiötä, itseäni (saatanan hirveet nyppimättömät kulmakarvat) ja vähän tiskasin. ;) Nyt lepiä loppupäivä. Kulmakarvat jäi puolitiehen, ku alkoi sattua silmiin se nyppäseminen. No, kukas mua himassa kyttäis kulmisten osalta.

Sain myös opiskelijakorttiin tarran, että voin sosialisoida puoleen hintaan junalla ja bussilla, kun siihen ehkä joskus pystyn. Ei voi tietää... Mut onpahan tarra ny! Jippii.

2 kommenttia:

Musti Mustinen kirjoitti...

Ei voi muuta kuin lämpimästi onnitella sinua Tahdonvoimaa kun verotoimistolta kerrankin tulee iloisia uutisia sinun hyväksesi. Kirjaimellisesti sinähän ne olet ansainnut, mutta makee juttu kertakaikkiaan, hyvä hyvä!! :)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Joo, toi antoi konkreettisesti monta kuukautta lisää elinaikaa, ku ei tartte syödä omia sormia! :)