maanantai 9. marraskuuta 2009

Sikisrokote ja Guillain-Barre -syndroma

Iso-Britanniassa on vuotanut julkisuuteen kirje, jossa valtion terveysviranomainen varoittaa uudella sikainfluenssarokotteella olevan _mahdollisesti_ yhteys hermosairauteen/syndromaan imeltä Guillain-Barre.

Terveysviranomaisen Health Protection Agencyn laatima kirje oli osoitettu maan johtaville neurologeille, mutta se päätyi The Mail -lehden toimittajien haltuun viime viikolla. Guillan-Barre-Syndroma on äkillinen autoimmuunisairaus, joka aiheuttaa vahinkoa ääreishermostossa. Syndrooma johtaa toisinaan potilaan tilapäiseen halvaantumiseen.

Oireet ovat meille retkuille ja herkkähermostoisille niin kovin tuttuja: puutuminen, lihastoiminnan häiriöt, kipu, verenpaine/sydäntoiminnan häiriöt sekä virtsaamis/ulostamisongelmat. Noin 80 prosenttia sairastuneista paranee täysin.

Olen entsitä varmempi, etten ota rokotusta. Kuolen mieluummin sikikseen, kun siihen, että annan lääketeollisuuden tappaa meikäläisen. Nyt kehot puolustuskuntoon sikistä vastaan. Jos oma immuunipuolustus toimii, ei pitäisi olla hengenhätää. Elikkäs kaikki D-vitskut kuntoon (MiniSun 20 mikrogrammaa/tabl.), probiootit mahaan, B-vitamaani kitaan (Neurobion forte on tehokkainta) ja muutki hivenaineet tasapainoon. Eiköhän tää tästä. Mut jos ny sikis sattuu viemään, niin kirjoittakaa ny helvetti joku tästä blogista kirja ja kerätkää rahaa retkahdusvamman puolueettomaan tutkimukseen. Lähipiiri tietää kyllä, mitä ja miten pitää tehdä. Tack! :)

Lisätietoja kirjeestä täältä:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1206807/Swine-flu-jab-link-killer-nerve-disease-Leaked-letter-reveals-concern-neurologists-25-deaths-America.html

Lisätietoja GBS:sta vaikkapa http://www.sikainfluenssa.fi:
http://www.sikainfluenssa.fi/uutiset/sikainfluenssarokote-yhdistetty-hermostosairauteen/

1 kommentti:

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Kiitos Juhani! Mielenkiintoisista lähteistä tehty kattava näkemys. Etenkin tuo cocktailin sisällön esittely oli järkevää, ja avannee monet silmät.