torstai 12. marraskuuta 2009

11.11.09

Sit ku otsikko on 11.11.11. helvetti on irti. Siis jos vielä olen kipeä. Ei vais, aattelin olla tuolloin jo Aasiassa. Pitkä tarina, ei jaksa ny näpytellä.

Kesti iltaan asti toipua eilisen kirjoitusurakan aiheuttamasta säpäreistä. Mut ei se mitään, oli sen arvoinen vuodatus. Huomen vähä piikkiä ja kattellaan, auttaako. Sit 18.11. onkin taas hoito... Aamulla oli kauhea olo. Olin ihan varma, et olen saanut sikiksen, kun painoi ja pisti rintaa ni vietävästi. Mut ei ollut sikistä, ku lähti Buranalla ja Triptylillä vekka sit iltaa kohti. Eli se on hartsujen kohdalla oleva hermovamma, joka muistuttaa olemassaolostaan. Ens kerralla käsitelläänki se, koska se on alkanut vaivata oikein kunnolla. Tuli siitä koneella olosta...

Pää on ollut vähän parempi, mutt edelleen on titaalilevyt takaraivolla. Ne on ne saatanan ojentajien päät. Kasvotkin on taas alkanut puutua uudelleen. Tullut vissiin sen myötä, et on ollut enemmän pystyssä, istunut lähinnä. Ei kestä nolla ei. Tosi veemäistä, ku se veivaa sit ton oikeen puolen aivan vinoon. Korvatki soi taas tutusti, eli koko tsydeemi on ylirasittunut. Tää on just tää, mist ft varoittelee. Hommaa ei sais päästää ylirasitukselle, koska muuten hermosto ei ikinä saa lepoa > eikä parane. No, nyt taas täytyy mennä rauhallisemmin. Tosin...

Ens viikolla on pakko tehdä duunia tai tulee noutaja. Harmittaa vaan ni helvetisti, ku joutuu aina feidaan muutaman viikon jälkeen kaiken ja jättämään ihmiset pulaan. Ei vissiin pitäis ottaa mitn projektia, missä on joku muu ku oma deadline! Itselleen ku on vastuus, ei tartte ajaa muita kiusallisiin tilanteisiin. Taas yks hyvä puoli täs tilanteessa: pakko ajatella itseään, eikä aina ensisijaisesti muita. Sen tää on opettanut, että jos koko ajan miettii, ymmärtääkö toiset sitä, tätä ja tota ja tekee vaiks töitä, vaikkei pystyiskään, niin taatusti keho rankaisee. No can do.

Muttamuttamutta... Kun influenssaepidemia on lusittu ja mä en sairastu/delaa, meen sinne-perkeleen uimahalliin. Tai oikeestaan, yritän etsiä sellaisen samanlaisen mestan, ku Hotelli Kauppi! Saas nähdä, kuinka käy. Josko Noksun puolella ois jotain. Kynnys mennä Tessulle on aika pirun iso. Yökyökyök. Jalkasieniä, kusista vettä ja neuvovia mummeleita.

Nyt öitä ihmiset! Nukkukaa hyvin. :)

3 kommenttia:

ANIS kirjoitti...

kyllä meitsi ainaski pärjää täällä, elä sie huoli, ku itestäs!

Jos oot matkaseuraa vailla Aasian suhteen, niin lähden ihan varmana. Thaimaan osalta voin toimia jopa oppaana, muissa maissa menään mutulla :)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

No hieno homma! Ja kyl mies taas täältä elvyn. ;) perioideittain... As always. Ehkä viel joskus pysyykin.

Se voi olla, että lähden keskenäni koluamaan ns. sielunpuhdistusreissulle siis, mut jospas sitä osan reissusta sit hengaiskin ihanien ihmisten kanssa. Thaimaa voi olla sellainen!:)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Mies > mie... ;) Kato freudilainen... Yksin ku on...