torstai 12. marraskuuta 2009

Pistos ku pistos

Kattoin Hyalgania iha mielenkiinnosta, ku oli puhe, ja ainakin tällä perusteella sopis krooniseen kipuun, myös polveen:
http://spc.nam.fi/indox/nam/html/nam/humspc/5/121915.shtml

Kai se täytyy sit raahautua Pispala-Raholaan terkkarille, jos siel on rokotteita. Tosin täytyy soittaa, ettei joudu venaan siellä sairaiden keskellä. Jossen onnistu tuolla, sit soitan YTHS:lle. Sinnehän pääs ni hienosti läpi muutenkin. ;)

Ai niin, muistakaahan ihmiset pari juttua, jotka ei ehkä ekana tule mieleen sikiksen ehkäisyssä:

1. Hammasharjat pois lavuaarin reunoilta, mielellään kaappiin! Käsienpesusta ja vessas käymisest voipi leijailla pikkupöpöt harjoihin. Sama homma tietty muidenkin juttujen kanssa, mitä aikoo suuhunsa tunkea.

2. Desinfioikaan puhelimen ja läppärin näppäimistö, jos sairas on käyttänyt sitä. Tässä puhelimes ku koodaa, ni väistämättäki välillä syö jotain, kaivelee silmää tai kutittaa nenänpieltä tms. mikä on huono homma sikisinfluenssasivujen mukaan. Taas pöpöt siirtyy sairaalta sulle.

3. Älkää käyttäkö samaan hammastuubia tai esim. juomalaseja tms. sairastuneiden kanssa.

4. Käytetyt nenäliinat aina pöntöstä alas, eli ei pidetä samaa liinaa taskussa bakteeripesäkkeenä.

Semmostistee tuli ittelle mieleen. Saa täydentää! :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin mitä muuta sinne suuhun vois tunkea ?!
Sorry tuli vähän piipahdettua pubissa,joku tex mex pubi,ei ruokaa mut mexicolaista bissee,thaimaalaistakin ja espanjalaista näky olevan jne,,,,oli muuten joku mimmi joka oli töissä jossain mainostoimistossa, todella viehättävä persoona,päästiin aika syvälle jutuissa mut siihe se jäi....noh se on tätä meikäläisen tuuria (;
Siis siihen sikainfluenssaan kun tässä aika sika ollaan ilman influenssaakin, niin ota se piikki,paree niin,vaikka olis Jenkkien rahastuskeksintö.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

No, yks kaveri pystyy pistään kaljastoben puoliksi suuhunsa. ;)

Minkäs niminen paikka toi oli? Ja Hesassa vai? Kuulosti mielenkiintoiselta tuo tarjonta, enkä ny puhu mimmistä. Mut markkinonintitoimistoihin ajautuu loistomimmejä. ;) Kai sait yhteystiedot ylös, et voitte jatkaa juttuja?

Tänään olin taas sitä mieltä, etten otakaan piikkiä. Mut katsotaan, mikä fiilis maanantaina... ;)

Hauskaa v-loppua kaikille!