lauantai 14. marraskuuta 2009

Allassukat antaa pitoa

Kattokees, mitä bongasin. Ei enää tiukkoja neopreenikenkiä, vaan kätevät allassukat! Pitoa liukkaille lattioille. :) Hinta 30 e ja valmistaja Akkua. Löytyi to 12.11. ilmestyneestä Me Naiset -lehdestä.

3 kommenttia:

Musti Mustinen kirjoitti...

Noi allassukat on aivan jäätävän hyvä bongaus ja varmaan pitää märällä lattialla. Täytyykin käydä kattoon löytyykö meidän "puljusta" noita...
Hinta on aika kova, mutta mitäpä ei maksais kun terveydestä on kyse.
Äitee aina sano,"et rahalla saa ja hevosella pääsee".joskus kun äiti oli ostanut jotain uutta ja tiedustelin sen hintaa, niin usein vastaus myös oli, "vähemmälläkään sitä ei saanut"... Kolmas sanonta oli myös usein käytetty, "köyhän ei kannata ostaa huonoa"...
Nyt kun jälkeen päin noita lauseita ajattelee, niin toteaa että kyllä se äitee oli niin oikeassa.
Ja sinunkin äitees Tahdonvoimaa sanoo, et nuo sukat kantsii ostaa ja joulun jälkeen sikiksen jo toivottavasti hellitettyä voi mennä niitä sitten testaamaan. :)

CH kirjoitti...

"Rahalla saa ja hevosella pääsee" toteaa meidänkin äitee tasaisin väliajoin - varsinkin tilanteissa, joissa vain kallis hinta takaa laadun ;) Bongasin samat sukat ja mietinkin, ajavatko ne vesijuoksukenkien ym. asian. Jonkinlaiset sukat kyllä olisivat tarpeen, kun ohjatuissa juoksuissa vesi on aina niin kylmää!

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Joulun jälkeen saa noitakin jo kahdella kympillä jossei halvemmallakin. Eli ei kannata viel ostaa, ku on uutuus... ;)

En tiedä, mitä matskuu noi on. Veikkaisin, ettei ne neopreenipopoja voita, paitsi puettavuudessa. Ehkä sukat on tarkoitettu enemmänki sinne kenkien sisälle. Vaikea sanoa... Lämmittävyydestä en kyl menis takuuseen. Tuntuu et ihan sama, missä herkkis retkukroppa liikkuu, sil on aina kylmä, ku se kylmyys tulee sisältä.