torstai 10. huhtikuuta 2008

Tuntui rentouttavalle

Nyt on ensimmäinen kerta Fysioakustista tuolia takana. Oli kyllä mielenkiintoinen kokemus. Vaikken voikaan (valitettavasti) sanoa, että huimaus olisi helpottunut, niin ainakin huomasin, kuinka kuona-aineet ja verenkierto lähti toimimaan huomattavasti paremmin. Nyt sitä saakin sitten juosta yhtä päätä vessassa ja juoda vettä. Jano on ihan koko ajan kuten terapeutti Marco varoitteli. Toisaalta siitä tietää, että kuona-aineet ovat lähteneet liikkeelle.

Vastaanotto on Lahdessa Mariankadulla vanhassa talossa. Akustinen tuoli on sijoitettu siistin huoneeseen, jossa ei ole mitään ylimääräistä. Ainoastaan hallintalaitteisto ja iso kukka nurkassa. Itse tuolihuoneessa oli ihanan rauhallista ja tasapainoista. Kuten varmasti kaikki muutkin potilaat, kysyin ennen hoitoa 5 kertaa, että eihän tuoli voi pahentaa oireitani.Terapeutti sai minut vakuuttuneeksi, ettei niin voi käydä.

Ensin terapeutti sääti tuolin voimakkuudet kohdalleen. Tämän jälkeen hän poistui paikalta ja laittoi rentouttavan musiikin soimaan. Tässä vaiheessa olin jo hieman peloissani. Entä jos minua alkaa ahdistaa tai saan jotain outoja tuntemuksia tuolista? Huoleni oli ihan turha, sillä jo 5 minuutin makoilun jälkeen tunsin rentoutuneen olotilan valtaavan kehoni. Suurin hyöty hoidosta oli mielestäni tämä rentoutunut fiilis. Samalla sain toivoa siihen, että saatan joskus parantua suhteellisen lähellä sitä, mitä olen ollutkin.

Sitä odotellessa...

Ei kommentteja: