maanantai 5. toukokuuta 2008

Hullut Päivät?

Ehkä tällä whiplash-mekanismille ja sen aiheuttamalle epämääräselle oirenipulle paremmin kuvaava nimi ois kuitenkin Hullut Päivät? Sen verran sekavalta viimeiset 9 viikkoa on vaikuttanut. Mutta kun kyse on ihmisen hermojärjestelmästä, ei siinä kai ookkaan mitn logiikkaa. Jatketaan ihmettelyjä oman kehon kanssa, joka tuntuu kaikkea muuta kun omalta... Ihan kun nuppi ja kroppa ois eri puusta veistetty. Hmm. Ehkä ne onkin jotenkin erkaantunut toisistaan sen kaatumisen yhteydessä?

1 kommentti:

toiveikas kirjoitti...

Taistele itsesi terveeksi

Lukiessani sinun mielenkiintoisia blogejasi voin vain todeta, että meitä eri ja saman oireisia jumitus potilaita on valtava joukko ympärilläsi...

On tosi hyvä että olet aukaissut tälläisen palstan, vaikken ole aiemmin kirjottanut kommentteja, olen uskollisesti lukenut sinun taistelijan blogejasi ja saanut siitä itselleni uutta voimaa ja paljon hyödyllistä tietoa, joka on auttanut myös minua omassa henkilökohtaisessa elämäni taistelussa.

Jatka edelleen, odotan lisää blogejasi, koska itse olen huono kirjoitus hommissa, täältä ei synny kovinkaan pitkiä tekstejä...mutta hengessä olen mukana.

Tsemppiä sinulle taisteluun, joka saattaa olla pitkäkin, mutta uskon että se lopulta johtaa taistelun kautta voittoon ja saat terveytesi takaisin.

Vaali sitä, kuin kukkaa kämmenelläsi...