sunnuntai 11. toukokuuta 2008

Haluaisitko kirjoittaa tähän blogiin???

Oli mukana saada kommentti sinulta, joka luet blogiani päivittäin. Olisiko sinulla intoa kirjoittaa tähän blogiin silloin tällöin, jos loisin sinulle tunnukset sitä varten? Ei tekstit tarvitse olla pitkiä. Tärkeämpää on, että niitä tulee säännöllisesti.

Mitä enemmän kokemuksia ja kohtaloita jaettavana, sen parempi muillekin saman jutun kanssa taisteleville kanssaeläjille. :) Laita tulemaan julkista kommenttia, jos kiinnostaa, niin mietitään sitten, miten saadaan toisiimme yhteys. Tsemppiä myös sinulle oman tilasi kanssa joka tapauksessa. Minä uskon, että kyllä tästä parantua / kuntoutua ainakin hyvin voi, vaikka tällä hetkellä elämä onkin helvetin paskaa ja tuntuu, ettei valoa tunnelin päässä ole ollenkaan.

Ps. Loin muuten itselleni tänään paranemispäiväkirjan. Pistän aina jokaisen päivän yhteyteen asteikolla 1-3 merkinnän, millainen se on ollut. Siitä sitten konkreettisesti näkee, meneekö homma eteenpäin vai ei. Ehkä se antaa sitten pikkaisen uskoa siihen, että hyviäkin päiviä on ollut ja muistuttaa siitä, että kyllä niitä vielä tulee lisääkin, kun näkee konkreettisesti kalenterista, mitä milloinkin on tapahtunut. Ihminen kun on niin hassu olento, että se muistaa vaan kaikki negatiiviset asiat ja taantumat, kun on surullinen, muttei niitä hyviä hetkiä ja päiviä tai jopa kokonaisia viikkoja...

Ei kommentteja: