perjantai 19. kesäkuuta 2009

Mainiota juhannusaattoa (TV)

Radio Sisulta (mikä lie) tulee Ruotsissa asuvien suomalaisten toivebiisejä kuten Kesäillan valssia ja Lentävää kalakukkoa. Jee!

Me ollaan koiran kanssa (tuo musta mötikkä lattialla pää sängyn alla) epäsosiaalisia. Pakoillaan sadetta, turhaa liikkumista ja kylmää sisällä, kun muut grillaa ulkona. Me syödään ne jämät, mitä muilta jää. ;) No, ei sentään.

Ähky meinaa iskeä, kun vetelin ison grillipihvin, maissin ja pirusti vihannuksia. Limppaa, jota en juo juuri ollenkaan, on kannettu nokan eteen litrakaupalla. Se on juhannus nyt, ja tämä on kuin toinen joulu. Eli nyt syödään niin että napa rutisee.

Sain mummilta törkeen hienon vesipolkuhatun fleece-saunatakin seuraksi. Ohessa kuvanäyte. Hattu on 60-luvulta. Myös emäntä kuvassa näyttää haudasta nousseelta. Hahaa, mut niinhän se onkin!

1 kommentti:

Musti Mustinen kirjoitti...

Siellä päin ollaan jo noin pitkällä,täällä grillimestari vasta etsii kaapista sapuskaa...
No nyt löyty kabanossia ja haju on sen mukainen, rasvainen, mutta niin houkutteleva. Täytyy muistaa vaan et sappikivet ja divertiggelit ei tykkää kovin kärvennetystä, mutta kuten Tahdonvoimaa kirjoitit juhannus on melkein kuin toinen joulu ja silloin SAA luvan kans herkutella.
Törkeen UPEE tuo mummin 60 luvun hattu ja sinun kasvosi rakas Tahdonvoimaa on aina yhtä herkät ja kauniit, ilman meikkiäkin. :)