keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Tilannepäivitys 1.9.09

Pienen ylirasituspiikin jälkeen syvät lihakset on taas rauhoittunut. Lihasten kiinnityskohtiin nousseet patit on pienentyneet ja lihaksiin ei enää satu. Myös kalvot joustaa taas paremmin. Jotenki niska vaan kilahti liikarasituksesta eilen. Siitä hedari ja silmäkipu. Tänään oon ottanut iisisti ja olo on paljon parempi. Eilisen levon jälkeen aloin tänään taas tehdä koukistajatreeniä, hartiatreeniä vastuskumilla sekä koordinaatioharjoituksia. Asento alkaa pysyä suht mukavasti istuessa, vaikka väsähtäessään tuntohäiriötä tuleekin hartian kohtaan. Mut se voi kestää kuulemma ties kuinka kauan. Siis toi tuntohäiriö tossa vammakohdassa. Kävelyä ja pitkään seisomista niska ei diggaa, mut lenkkareissa onnistuu nekin vähän paremmin.

Tänään lisäsin koukistajat 5 sarjaan päivässä ja testasin pitovoimaa. Helposti meni 1 min 30 sekuntia. Ois mennyt pidempäänkin, mutten viitsinyt rääkätä päätä. Hartioita teen nyt 2 sarjaa 50 per puoli, kun marraskuussa aloitin 3 per puoli kerran päivässä. Samoin kielenimeminen, leuan työntö+sivusiirto on nyt 3 x 5 sarjoissa. Samoin kierrot. Oikeesti teen noita aina silloin tällöin pitkin päivää enemmän ja vähemmän oman kropan tilaa kuulostellen.

Kyllä tää tästä taas iloksi muuttuu. Varsinki ku pääsen uimahalliin syyskuun alusta. Fyssarin mukaan 3-4 x viikossa hallissa 15 minuuttia, niin oon sen aloittamisesta kunnossa n. 4 kk:ssa. Kestovoimaa ja tukea siis puuttuu, mut hermo-oireet on selätetty. Ja mikä parasta, lopputulos pitäis olla suhteellisen pysyvä. Toivotaan. Öitä!

Ei kommentteja: