tiistai 6. huhtikuuta 2010

Mä muutin :)

Edelleen muistutan ystävällisimmin, että uusi osoitteeni on:
http://lifeandleben.wordpress.com.

Blogi on vasta rakenteilla, joten antakaa armoa ulkonäössä ja toiminnallisuuksissa. Päivitän jatkossa kaiken uuteen blogiin ja tämä jääköön Taistelijoiden toiseksi viimeiseksi postiksi. Taistelu sen sijaan jatkuu kyllä uudessa osoitteessa, ja kirjoittelun teemat tai tyyli tuskin tulee muuttumaan kovinkaan paljon. En lupaa mitään. Jos jotain extraa tulee, niin kirjoitukset tulevat liittymään yhä kiinteämmin työelämään, ihmisiin ja myös ammattiini. Mutta tätä varten laitoin Wordpressiin aihekategoriat oikealle sivupalkkiin, josta voit valita itsellesi mieluisimmat jutut luettaviksi. Myös viimeisimmät kommentit päivittyy automaattisesti. Samoin voit tilata muistutuksen blogin päivittymisestä RSS-syötteinä.

Myös järkevämpi kommentointikäytöntä ilahduttaa taatusti! Jos et ole aiemmin kommaillut Wordpressissä, tulet yllättymään sen helppoudesta. Ei enää turhia copy-pastetuksia, ja linkit toimii suoraan kommentointikentistä. Muutenkin WP on selkeämpi ja todellinen järkivalinta, johon olisi pitänyt siirtyä jo aikoja sitten.

Jatketaan siis keskustelua täällä!
http://lifeandleben.wordpress.com

3 kommenttia:

Musti Mustinen kirjoitti...

Voi kauhee kun vanha Musti meni ihan päästään vinksalleen kun tää vanha blogi ei olekaan enää kohta käytössä.
Kun sitä tottu lukeen ja välillä tänne kommnentoimaankin niin tuntuu oudolta mennä tuonne wordpressin puolelle. Mutta en sano etteikö se kohta tunnu ihan mukavalta ja paremmin ajan henkeen sopivalta...
Kyllä se vanha Mustiki oppii uutta kun niin haluaa!! ;)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Joo, samalla tavalla se toimii! :) ja on vielä helpompi käyttää. Käyppäs kokeeksi heittämässä sinne kommentti vaikka uusimpaan juttuun. Ja tallenna koneelle osoite:
lifeandleben@wordpress.com

Kyllä mä täällä kaikki kommentit luen ja vastailen, mut pikkuhiljaa siirryn tuonne uuteen. :)

Rohkeasti kokeilemaan vaan! Rikkoa sitä ei pysty.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Sorry.
Lifeandleben.wordpress.com