sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Päähänpistoja ja rajojen hakemista

Hahaa, sen kerran kun aattelin lähteä käymään baarissa, myöhästyin muutaman minuutin ja en päässyt sisään Armakseen. Voihan perhale sentään. Yritin selittää pokeille, etten ole kahteen vuoteen edes päässyt lähellekään kapakkaa, muttei auttanut yhtään. Kerroin kuinka vaan tekee mieli kaljaa pääsiäisen kunniaksi - edes yks kulaus - mutta en saanut sääliä. Kaikkeni kyllä tein: Esittelin tuunattua Hot Ass -tukea, vilauttelin korviksia ja rannekoruja, mut aivan turhaan. Ilmeisesti mustat silmänaluset ja väsynyt look paistoi bilemeikin alta ja aattelivat että oon joku myöhäisherännyt narkkiri kokomustissa vaatteissani, huivi kaulassa ja pipo päässä. Ja varmaan vaikutti tosi hyvältä, kun ensin kaahasin autolla oven eteen, sit anelen pääsyä bisselle ja lopulta totean, että on mulla autossakin juomista, menen sitten sinne murjottamaan. Tarkoitin tosin vesipulloani. No, yritys hyvä kymppi. Rankaisua odotellen.

Vaikka kapakkaan en päässyt, pääsin kuitenkin ihmisten ilmoille nimittäin mentiin hakemaan lopulta sipulikanaa Chenssiltä. Perinteinen. Ollaan asuttu siinä vieressä aikaisemmin ja sibbekana on kuulunut valikoimiin forever. Kun sitä yöllä ostaa, se haisee asunnossa vielä 2 päivää syönnin jlk. Aikas stydiä.
Törmäsin Chenssiltä ehkä moderneimpaan internetkaffilaan universumissa. Pahvilaatikosta leikattu ylimääräiset osat pois ja tehty lopuista internetboxi. Keep it simple!

Ei kommentteja: