torstai 2. lokakuuta 2008

Jalat tärisee, ei edes tupakkaa mieleni tee

No, ei varmaan tee mieli, kun en ole edes koskaan maistanut röökiä. Ja viinankin juominen jäi tähän. Kun on 7 kuukautta ollut ongelmia tasapainossa, ei paljon kiinnosta keikkua vapaaehtoisesti. Samoin laivat on pannassa. ;)

Ärsyttävää kun jalat on alkanut sillain sisäisesti täristä iltaisin. Tai toisaalta ihan hyvä, koska viimeksi kun kärsin (tietämättäni!) lievästä retkahdusvammasta 5 vuotta sitten, tärinä oli vika uusi oire ennen parantumista. Noh, tiiä sit...

Jännä juttu, kuin sitä nyt tajuaa, että 5 vuotta sitten olleet oireet oli niin täysin samanlaisia kuin nämä mutta kukaanpa ei osannut hoitaa silloin mitenkään. Sitä vaan juos lekurissa, kun jokaista hermoa särki niin pirusti. Ja viiden vuoden aikana vähän ihmettelinkin, miksi aina joku osa kroppaa jumitti jostain - oikealta puolelta silloinkin. Tuolloinhan kaaduin motskarilla.

Viilteli ja pisteli joka paikkaa, oli totaalisen jumissa jne. Kaikki samat oireet paitsi ei huimausta ja tasapaino-ongelmia. Nyt sit tuli nekin. Yleensä tuplaongelmaisen ennuste on niin huono, ettei sitä viitsi edes ajatella tai masentuu vaan.

Muistaakseni n. 90 prossaa kaksi piiskaniskuvammaa saaneista on kroonikkoja, joille jää jotain...

Ei kommentteja: