torstai 2. lokakuuta 2008

Taas män päivä nätisti

Aamulla kaverin kanssa syömään Katupoikaan (mun aamu huom klo 12). Kyllä oli taas työn ja tuskan takana löytää penkki, joka oli riittävän kova mun peffalle. Tosin fyssari antoi hyvän vinkin, miten pehmeestäkin penkistä tulee hyvä. Sanomalehteä vaan vähän alle! Totta! Se riittää antamaan kovuutta sen verran, ettei ala heti huimaan. Se on kyllä tietäväinen ja kokenut nainen.

Neljän maissa lähdin Hotelli Kauppiin. Tässä "nopean parantumisen vaiheessa" kuulemma kannattaa treenata niin paljon kuin mahdollista niitä ligamenttejä ja tottelen taas kuuliaisesti fyssaria. 18 euroa on mennyt jo kolmella kerralla mutta sitä maksaa mitä vaan, kunhan on taas terve. Taidanpa huomenna tehdä ihan vaan kotijumpan ja mennä taas maanantaina Kauppiin. Vastaanottovirkailijasta on jo tullut niin tuttu, että aion tosin hoitaa sarjakorttialennuksen ensi kerralla.

Tänään tein taas duunia niin, että sormet vaan vilisi näppäimillä. Työstin taas asiakkaiden web-sivutekstejä sekä muita tekstijuttuja. Ihan kivaa, kun päivät menee nyt jo vähän nopeammin, kun hommia, joita tehdä. Saas nähdä millainen on huominen, kun istuin koneella tänään 6 tuntia...

Ei kommentteja: