perjantai 9. lokakuuta 2009

Enkat

Tais tehdä äitee enkat: autolla 60 ja 80 km/h tietä Länsi-Treelta keskustaan (n. 12 km:a) 12 minuuttia. Ja lopuksi piti kääntyä Rautatienkadulta Kyttälänkadulle parkkiin eli ajaa keskustan pikkuteitä n. 300 m. Tämä matka kesti n. 40 minuuttia ja matkalla kahdessa risteyksessä 3 ohiajoa, käännös kerran yksisuuntaiselle Rongankadulle, uparit ykssuuntaisella, pysäköinti yksisuuntaiselle jalkakäytävälle sekä lopulta kävely yksisuuntaiselta the kohteeseen n. 100 metrin päähän.

Tämän jlk, ku reitti oli "varmistettu", haettiin auto ja onnistuttiin ajamaan se loput 100 metriä eksymättä. Kieltämättä Tampereessa ja Lahdessa on eroa, koska täällä on helvetisti yksisuuntaisia, mutta silti... No, ens kerralla joku muu saa neuvoa. Vetäs taas hienosti niskan aivan jumiin, ku koitin tunnin puhelimessa selittää, ettei Kyttälänkadun ohi voi ajaa, ku joutuu taas Hämeenkadulle ja pitää kiertää koko keskusta. Ja sehän kierrettiin, useampaan kertaan. ;)

2 kommenttia:

Musti Mustinen kirjoitti...

En voinu olla kommentoimatta Tahdonvoimaan tekstiä joka koski Mustin ajoa työpaikalle.
Kauanhan se kesti ennenkuin sinne pääsin, mutta kyllä tuossa tekstissä oli pientä liioittelun makua.
Vaikka myönnettäköön että tiedän monia autoilijoita joilla kieltämättä on minua parempi suuntavaisto... Mutta, OLEN HELVETIN HYVÄ AJAAN AUTOA! En ole mikään nössö ratissa, vaan menen niin et hippulat vinkuu, kunhan joku vaan kertoo ensin reitin.
Ja Tahdonvoimaa, osasin ajaa IHAN ITE ulos Stockkan parkkihallista ja suunnistin oikein Lahteen johtavalle tieosuudelle.
Itseni mielestä olen KEHITYSKELPOINEN yksilö!! Mutta kunnia perille pääsystä kuuluu ehdottomasti Tahdonvoimaalle, joka jaksoi neuvoa minua, vaikka meinasin lopullisesti hylätä auton kadun varteen, kun sitä saakutin parkkihallia ei tullu näköpiiriin. Mutta olisinko osannut jalkaisinkaan työpaikalle, Who knows!

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Hyvin sä vedit! Ja joo, poistetaan se kääntyminen yksisuuntaiselle, vaikka ni sanoitkin kiihtyneenä tehnees... Mut kyl mä epäilin, ettet sä sellaista ois pystyny tekee ilman kolaria! Ü Ens kerralla ainakin osaat taattu! Ja onneks hyvä kuski, muuten vois olla hankalampaa. Ü Mielellään sua neuvon!