tiistai 22. huhtikuuta 2008

Kiinalaista sen olla pitää

Kävin tänään kiinalaisen lääketieteen kouluttajalla kunnostautumassa, kun tämä perinteisen medikalisaation uhrikunta ei tunnu tietävän mistään mitään. Tämä oli se kaveri, kenen numeron sain kuvauksissa tutulta naiselta.

Ihmeelliset oikeeseen reiteen, polveen ja nilkkaan ja lantioon tulleet mustelmat ovat kuulemma merkki siitä, että vamma alkaa hiljalleen parantua. Kolahdus oli niin kova, että vammatkin tuli syvälle. Nyt kun vamma alkaa parantua myös kipeän alueen verenkierto ja aineenvaihdunta alkaa hiljalleen palautua.

Modernin lääketieteen edustajan mukaan tulkinta mustelmista (Huom! Kaikki veri- yms. kokeet ja 6 lekuria tsekannut): 'Voi olla jopa leukemiaa'. Just joo!

Kiinalainen tsekkas ensimmäisenä koko mun rangan ja totes, että alaselkä on jumissa, kaularanka kahdesta kohtaa kiero ja niska jumissa. Sitten tsekattiin kielen väri (valkoinen -> viittaa stressiin tai hormonihäiriöihin), yleinen kunto, tehtiin haastattelu jne. Sitten vaan hommiin.

Akuneulat auttoi heti lihasjännitykseen, alaselän nikamalukot aukes niin että naks, naks mutta yläniskaan en antanut koskea. Pyhitetty Penttiselle. ;) Huomenna meen muuten sinne magneettikuvien kanssa. Sitten päätetään myös jatkohoidosta.

Sitten konsultoin vielä fyssarikamua huimauksesta, hän kertoili, että se jatkuu niin kauan, kunnes nikama saadaan kohdilleen. Ja ehkä sen jälkeenkin. Ei osaa sanoa! Seuraavaksi soitin Rahkolle siitä 'lattia jalkojen alta' -jutusta. Totes, että mee nettiin ja ota Segmontin manööverin ohjeet ja tee se. No, näin tein ja heti auttoi. Ei lähde lattia jalkojen alta enää niin pahasti. Siistii!

Jeps, mutta nyt täytyy mennä nukkuun, että jaksaa huomenna käydä kolmella lekurilla. ;)

Ei kommentteja: