perjantai 3. heinäkuuta 2009

Homma jatkuu

Arskanotto siis... Aamulla heräsin yläniska aivan tukossa. Vasen puoli ois kunnossa, oikea ei. Oikeelta vetää silmään ja korva ja rintaranka on lukossa. Samoin sterno on ihan tiltissä tosta kaulan alta. Totesin, et nyt olen päivän ilman kännykkää. Tulee hartioista ja niiden kohoasennosta vedot päähän. Tämä saa olla päivän viimeinen teksti siis.

Fyssarin ohjetta kuunnellen kävin holjuttelemassa vedessä. En polkenut mutta lilluttelin 2 minuuttia. Rauhoitti hermostoa sopivasti. Olen satavarma, että keho on vääntäytynyt väärään asentoon mutta yritän nyt vaan elää sen kans ja toivon, ettei hermosto reagoisi niin voimakkaasti. Alaranka on tosi väsynyt, koska se yliliikkuva väli niksuu ja naksuu. Nivel liikkuu yli liikelaajuutensa. Se vetää sit korvaan ja leukaan oikeella puolella.

Muutenkin tuntuu siltä, että kalvot on taas vetäytynyt jotenkin kippuralle mutta tiiä sit. En jaksa enää tapella vastaan, jos ne ei halua pysyä, niinkuin pitäis, niin sitten ne ei pysy. En mä voi asiaan vaikuttaa juurikaan. Täytyy vaan koittaa sopeutua huonoon oloon jotenkin.

Ei kommentteja: