tiistai 13. lokakuuta 2009

Lupauksenrikkoja

Valvoin sit 9.58 asti. Kuuntelin Voicea 6-10 ja jumalauta sieltä tuleekin monesti samat uutiset. About 15 minuutin välein. Ymmärrän, koska ne on suunnattu normaalisti aamulla töihin lähteville immeisille, jotka ehtii kattoo töllöö about 20 min.

Pistin valot päälle ja kynttilätkin! Viimeiset tulitikut menikin nyt...
Lisäks tein töitä, mm. rekrystrategian loppuun sekä lajittelin vanhat kuvauskuvat. Tunnistatteko "tyttöä"? Vuodelta 98 noi kuvat, eli 17 vee. Huh, huh...

Ja nyt laitan ruokaa. Ja ukkokin pääsee sisälle niin halutessaan. Tosin taitaapi tulla vasta huomenna, kun oli lennolla tänään iltapäivästä vasta.

Jaa, miks käänsin kelkkani? Iha ku Pandorakin, en mä osaa murjottaa kovin kauaa. Lisäks meilasin fyssarille ja sain sieltä ni ihanaa ja kannustavaa tekstiä, etten pystyny enää oleen surullinen. No, olinhan sitä 10 tuntia ja sit loppui. ;) Mutta nyt, hei hei!

2 kommenttia:

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Niin joo, toi vika on mun lapsuudenystävän Kirsin taidetta! Kirsi maalaa ja kuvaa todella mageasti. Tuossa hauska idea, kuin tavallisesta seinästä ja ikkunasta on tehty TOSI magee. Sit joskus, ku mul on oma koti ja lapsia, pyydän hänet meillekin tuomaan kodinhenkeä. Jos kiinnostuit taiteesta, multa saapi yhteystiedot. =)

Pandora kirjoitti...

Kiva kuulla murjotuksen loppuneen. Voin vain kuvitella fyssarin rohkaisun, olet onnentyttö.