torstai 15. lokakuuta 2009

Värit

Sain tänään erityisen excelin. Siinä ei ollut kirkkain värein tehtyjä korostuksia. Tiedustelinki asiaa ihanaiselta kollegalta, ja kyllä, värit oli valittu meitsin silmiä ajatellen! Wau, huomaavainen ele. Sitä osaa arvostaa toisten huomaavaisuutta asioissa, joista ei välttis ees muut ku blogin lukijat tiedä.

Asiasta aasiin... Tehtiin taas kanankopia. Nyt ne oli uunissa 225:llä ja tunnin. Johan tuli kypsiä. Suorastaan kypsä +++. Niihin edellisiin verrattuna nää oli jo erinomaisia, joskin jäivät syömättä, ku mulle lyötiin rullakebab nenän eteen. ;)

Hahaa, tänään on kenkkuillut jalat ja silmät. Aamulla heräsin vasen jalka krampissa. Samoin silmät on saatanan kipeet. Lapojakin polttelee. Hedariakin on yrittänyt, samoin painetta nenään, mut ne meni pois sentään. Oli puhetta fyssarin kans, et jos edellinenkään ei vielä avannut, nuppia menisin huomenna taas 15.15. Mut kattoo ny. Mulla on harkinta-aikaa 14.45 asti. Ei ole hyväks räplätä niskaa näin usein, mut nyt on emergency situation. Ei ni paha, ku kesällä eikä sellaiseksi saa sitä päästää, ettei pysty istumaan tai kävelemään. Kattellaan ny siis, mikä pössis huomenna...

Sain fyssarilta hyvän vinki viime kerralla: astu normaalisti äläkä hiivi. Lenkkareilla voi nääs astua kunnolla, mutta jotenkin niilläkin vaistomaisesti tulee hiivittyä. No, tänään oon sit ne askeleet, mitä oon ottanut, täräyttäny meneen ihan kunnolla ja eipä se sattunut sen enempää kuin aiemmin. Mut aivan jumalainen neuvo ylipäänsä toi lenkkareiden pitäminen kaikkialla. Ei pysty yhtään oleen ilman. Kauheeta, ku joudun vierottautumaan niistä joskus joihinki iltapukujuhliin tai jakkupukusessioihin... ;)

4 kommenttia:

Pandora kirjoitti...

Tuokin kenkien käyttö on varmaankin kovin yksilöllistä, minulle ei lenkkarit oikein sovi tai sitten en vain opi käyttämään niitä. Jotenkin askel on niin epävarma ja huojuva niiden kanssa ja jalat väsyvät todella nopeasti.

Paljaat jalat ovat kaikkein parhaimmat, silloin pystyy astumaan tukevasti ja luonnollisesti. Kai se liittyy hieman samaan kuin pehmeällä istuminen. Pystyn istumaan kovalla paljon paremmin, mutta pehmeällä jotenkin istuminen ottaa päähän. Liittynee kai jotenkin tasapainoon.

Kaunista päivän jatkoa, eilinen lepääminen palkitsi ja tänään tuntuu jo melkeimpä hyvältä!

Tahdonvoimaa kirjoitti...

P, Hienoa Pandora, että olo on parempi! Ü Kai se istuminen ja kävely menee yksilöllisesti. Alussa mäkin istuin kovalla ja kävelin paljain jaloin. Siitä sai paremman tuen ja kosketuksen maahan. Sit joskus 8 kk haaverin jlk se kääntyi toisin päin ja on edelleen näin päin. Pääasia, että joku muoto toimii! Muksaa päivää sinnekin. Ü

Musti Mustinen kirjoitti...

Kengät on jääny Mustiltakin käyttämättä, moppailin eilen liian innokkaasti ja selästä kuului naks. Nyt olen elänyt rauhallista aika liikkumatonta elämää ja huomen lekuriin jos vielä tuntuu samalta kun tänään. Toivon mukaan ei :(
Illan jatkoja Tahdonvoimaalle ja kaikille muillekin.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Voi Musti-kulta! Olenko sanonut sulle, että kolme lasta kasvattaneen ja riittävän kauan kotia siivonneen keski-ikäisen naisen, jolla on ajankuluttama ranka, EI vaan tartte enää siivota. Sä oot siivonnut ihan riittävästi meidän paskakinttujen jälkiä! Nyt haet työpaikkalääkäriltä todistuksen siitä, ettei selkäs kestä moppausta. Mä ymmärrän, jos kyseessä ois miniminiminialue ja ei mikään "teollisuus"halli, mutta semmoisen helvetin ison alueen moppaaminen on kohtuutonta.

Paska firma, jossei tajua sitä, että myyjät myy ja siistijät siivoaa. En mäkään palkkaa meille myyntipromoottoria kuuraamaan tiskiään kahdeksaksi tunniksi. Tai miltä kuulostaisi lattianvahausta tekevä markkinointisuunnittelija? Asiakkaalle vois sanoo: "Sorry, Petriina ei ny voi tehdä teille sitä mediasuunnitelmaa, koska hän on tänään lattianvahausvuorossa". Samahan se on myymälässä, jossa myyjä siivoaa puolet päivästä. Jokainen asiakas, jolle ei pysty siivoustyön takia myymään, on silkkaa tappiota, pettymystä ja varmaan raivoa. Argh... Mikä noin toimivia firmoja vaivaa? Luuleeko ne todella, että myyjäksi palkattu myynti-ihminen viihtyy talossa, jos sen duuniin kuuluu kohtuuttomasti siivousta ja muuta epäolennaista?

Ja sitä paitsi noin vaativan paikan (ison tavaratalon) siivoaminen vaatii ammattilaiset ja ammattivälineet. Ei sitä jumalauta millään perusvälineillä saa puhtaaksi ilman, että koko rankakin on paskana. Enemmän vaan maksaa, kun ensin suutetaan työntekijät pakottamalla heidät ns. paskahommiin, joita ei voi edes osata kuten ammattisiivoojat. Sit annetaan huonot työvälineet ja lopulta vielä naristaan päälle, jos/kun homma ei hoidu. Ja lisäksi kitistään, ku myyjä ei tee samalla perkeleesti kauippaa, kun se MOPPAA.

Miltä idioottiplaneetalta, jossa on pitkänäköinen ajattelu kielletty, nää isojen talojen henkilöstöjohtajat oikein tulee? Kiitos, kertokaa mulle, jos joku henkilöstöihminen sattuu vuodatuksen lukemaan! Lupaan viikossa pyöräyttää exceliin lukuja, joiden perusteella saan teidän vakuuttuneeksi, että ammattisiivojien käyttäminen ko. tilanteessa on enemmän kuin järkevää. Kiitos ja hei.