lauantai 16. elokuuta 2008

Hassu päivä

Taas on ollut tosi hassu päivä. Aamu alkoi niin, että tipuin lattian läpi. Päivällä olo meni paremmaksi ja pystyin ajamaan autoa vesikävelemään. Illalla alkoi taas valskata ja yötä myöten olo meni ihan oudoksi. Välillä täysin kunnossa ja hetkessä taas aivan outo olo.

Musta tuntuu ihan siltä, niinku joku ottais kiinni välillä selkäytimeen ja painais sitä, joka taas aiheuttais sen oudon pudottavan tunteen. Kun ei tätä voi kutsua enää edes huimaukseksi vaan tää on vaan sellainen hassu olo, tasapainottomuuden tunne tai tunne siitä, että olo ei vaan ole luonnollinen tai että pään asento ja vartalon asento ei vaan synkkaa yhteen.

Jos positiivista haluaa etsiä, niin maa heiluu jalkojen alla yhä vähemmän, korvat soi vähemmän, jaksaa kävellä ja istua pidempään,pystyy seuraan liikettä telkasta nopeammin ja muutenki ylipäänsä välillä on jo normaalimpi fiilis.

Mutta silti edelleen noi erilaiset tuntohäiriöt on ihan kummallisia. En oikein tiedä, miten niihin pitäis suhtautua. Koittaa vaan unohtaa ja kestää ja luottaa fyssariin: mitä kummallisempi olo, sitä parempi ja lähempänä tervehtymistä ollaan. Mutta...

Ei kommentteja: