lauantai 16. elokuuta 2008

Toimintaa...

Onpas ollut kivaa, kun on pystynyt vikan viikon jo vähän tekeen jotain. Oon päässyt kaupungille parina päivänä, käynyt kaupoilla ja ajellut autoa. Vaikka hermosto hepaakin edelleen, niin oon silti yrittänyt noudattaa lekurin neuvoa ja toimia. Rest makes rusty and act as much as possible- kuului ohje. Lisäksi oon lähtenyt aktiivisesti siedättään huimausta.

Teen joka ilta kävelytreenit, pyörähdykset ja muut tasapainotreenit. Provosoin huimauksen esiin ja odotan, että se laantuu. Kun sen riittävän monta kertaa tekee, keho tottuu uuteen tilaansa. Ideana on säätää aivojen tasapainokeskukset uudestaan. Nyt tosin tilanne on hiukka hankala, kun viidestä tasapainoa (aivorunko, pikkuaivot, raajojen ja niskan asentotunto ja sisäkorvan tasapainojärjestelmä, joissa kolmessa vikassa on häikkää) säätelevästä osasta 3 on paskana, mutta kyl ne palautuu hiljalleen kuulemma.

Ainoa ongelma tossa siedätyksessä on tietty on, että tila muuttuu koko ajan, jolloin tottuminen on aika vaikeaa. Mutta hyvä, että muuttuu, koska silloin se menee ainakin parempaan. Ü

Ei kommentteja: