lauantai 23. elokuuta 2008

Kaunis päivä taas

Olipa nätti päivä taas. Kävin pari kertaa vesikävelemässä ja nauttimassa Merrasjärvestä. Sorsia oli taas lampi täysi mutta ihmiset alkaa olla suht vähissä! Joitain nivelrikkoisia siel näkee, kun kylmä vesi tekee niille kuulemma hyvää.

Itsekin oon huomannut, et kylmä vesi rauhoittaa kivasti autonomista hermostoa, joka käy välillä ylikierroksilla. Jatketaan sitä syyskuuhun asti siis ainakin. Sit kun vaara sairastua flunssaan alkaa kasvaa, täytyy luopua ulkoilusta. Koska kaikki oireet pahenee ihan sikana, kun on kipeä, niin ei viitti ottaa riskejä.

Kävin tänään taas 10m pidemmällä kävelylenkillä, kun eilen. Kohtahan sitä tulee vedettyä jo 800metriä. ;) Oon päättänyt, et vedän lenkin joka päivä, oli sit hyvä tai huono olo. Siinä se suodattuu sit. Tänään pystyin jo katsoon telkkaakin ekaa kertaa 3 päivään. Himmensin kuvan, pienensin kontrastia ja katsoin kauempaa, ettei silmät hepaa. Ja niinpä pääsin nauttimaan Pekingin naisten korkeudesta ja miesten keihäästä. Itse koko elämän korkeutta hypänneenä laji kiinnostaa. Yks päivä yllätin itseni funtsimasta, voinkohan koskaan enää yleisurheilla tai golfata. Rakastan molempia...

Uusia oireita - hermot alkaa toimia?
- kädet on vuorotellen tuliset ja jäiset
- yläselkää kuumottaa iltaisin
- välillä tuntuu, niinku koko aivot ja selkäydin pääsis jotenkin hölskymään
- jalkapohjat on uimisen jälkeen tulessa
- kävely vaihtelee minuutista toiseen eri olotilojen välillä: normaali, putoaa, menee maan läpi, valskaa, heiluu ees-taas jne.

Fyssari sanos taas: toi on ihan normaalia! Mut nyt mä alan ymmärtää sen pointtia tutkimusretkestä hermostoon. Interesting!

Ei kommentteja: