tiistai 28. huhtikuuta 2009

Huokaus. (Lois Lane)

*huokaus* ... se on ollut lähipäivien yleisin reaktio, mitä musta on saanut irti. Mitään maailmoja kaatavaa ei ole oikeasti tapahtunut, mutta olo on ollut sellainen niinku olis. Tää on enempi nyt sitä kasautuneiden asioiden ahdistusta.

Selkä on ollut jo pitemmän aikaa ihan hyvä. Ainakin tämän blogin kirjoittajat, ehkä myös enemmistö lukijoista tietää, että näissä piireissä ihan hyvä on vielä kaukana terveestä, mutta kuitenkin... Ei nyt ainakaan sysipaska tai ees paska, vaan ihan hyvä. Sen kanssa siis pääosin pärjää. Kuntoutuminen ei tosin oo nyt hetkeen edennyt suuntaan eikä toiseen. Ei oo voimia. Kaikki energia on mennyt työ-, opiskelu- ja ihmissuhdesettien kanssa painimiseen. Se on ollut kuluttavaa ja nyt pitäisi keksiä mistä saisin voimia..

Noh, nyt on kuitenkin ollut nättiä keliä täällä Mansessa, niin on tullut oleiltua ulkosalla paljon. Kyllä mä sen tiedän, että vaikka tilanteet menis mihin, niin loppupeleissä viimestään aurinko ja lämpö auttaa jaksaan. Toivottavasti sitä laatua sitten kanssa tulee, muuten oon kusessa elokuulle asti. On kyllä tullut jo tsekkailtua suvantoa vähän sillä silmällä, nimittäin SuMu-silmällä. Koskas TV on ekat reenit? ;)

Viikon positiivinen asia: pääsen vihdoin starttaan skootterikauden!! Huomenna sit vielä uus eturengas, nykyinen ku on ihan tapposliksi.. on ollu tuuria matkassa, että ei oo vielä puhjennut se. Vielä pitäis pärjätä sen kanssa abt 20km. Vois varmaan tarkistaa ees paineet ennen lähtöö. Nyt on uus akkukin, niin pitäis hörähtää käyntiin myös sähköstartista.. Mmh. Tosin skootterit ja sähköstartit on kyllä aika lame. Tahtoo motskarin! Pitäis tosin varmaan ajella se korttikin siihen eka, jos meinaan leikkiä hengelläni. Ja hommata jostain rahaa korttiin ja pyörään. Joopa joo... Ostin muuten ajokauden ja henkilökohtaisen konkurssini kunniaksi nahkatakin! Sain alesta, kun myös kyseinen liike meni konkkaan. En oo ikinä omistanut aitoo nahkarotsia, jo oli aikakin!! Cool, nyt kelpaa kaasutella! :)

5 kommenttia:

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Voi LL... Mä just meinasin että kaupittelen sulle mun über-coolin prätkäpuvun, koska totesin että mun kantsii jatkossa vaan olla ajelematta noilla vehkeillä... Siirryn ilmailuun, turvallisempaa ja sopii just mun kukkarolle. ;)

Onneksi polkupyöräkin on muuten vanhan kämpän kellarissa - ollut 3 vuotta! Täytyy vissiin hakee pois? ;)

Ja juu, munkin niska on ollut ihan hyvä: eli jaksaa vähän enemmän ja sattuu vähän vähemmän. ;) Mä taas oon pistänyt turbot päälle kuntoutumisen kanssa - kämppä rannalta, puolipäivät duunihommia + triplannut rasituksen. Kyllä se vielä joskus kestää.

Ja kyllä tulee lämmin kesä, koska tää on mun eka kesä, kun en ole dunissa 8 h/pvä. SuMu treenaa jatkossa Rauhaniemessä... Suvannossa on liian kova virtaus. Ja ekat treenit on 1.6. viimeistään!

Ps. Älä hommaa prätkäkorttia, please. Tai ainakaan pyörää.

LoisLane kirjoitti...

Uuujea, tuskin maltan odottaa SuMu-harkkoja!! :)

Prätkäpuku ilman prätkää olis mullekin vähän pointiton kyllä.. skootteri on muutenkin tarpeeks nolo, saati, että vetäis vielä viimesen päälle prätkävermeissä. :D

Hmm. Mikäs prätkäkortissa tai prätkässä? Melkeinpä samat vaarat ne on tolla tuunatulla skoballakin. Paitsi vakuutukset ja muu ylläpito on halvempaa. :o

Tahdonvoimaa kirjoitti...

No, jos haluut henkes säilyttää, niin älä hanki prätkää. Skootterilla kun onneksi pääse niin lujaa, että iskis sellainen hirvee "pakko ajaa 200 km/h" -fiilis, joka ainakin mulle iskee prätkällä. Skootterikaatumisesta maksimivauhdissa voi vielä selvitä hengissä mutta prätkä on jo paha... Nyt kyllä sais halvalla, kun taloustilanne on, mitä on. Ostetaanko yhteinen? ;) ;)Kattelin itse 07 sellaista Suzuki SV:tä. Oisko ollut viispuolikas, vai onko nyt viissaanen. Ei voi Googlaa tai tulee kuume. Se SV ei oo niin kyykky, mutta kuitenkin sporttisen näköinen...

Tahdonvoimaa kirjoitti...

niin, siis skootterilla ei onnex pääse niin lujaa ... piti kirjoittaa!

LoisLane kirjoitti...

Noo, voin kertoo, että kun kivasti virittää, niin kyllä tollakin tarvittaessa henkensä pois sais. Tosin toi mun on sen verran kärsiny tapaus jo, että en uskalla enempää viritellä sitä. :D

Totta kyllä, että ei tuu sellasia "Vois ajaa 200km/h" -fiiliksiä, kun sitä fiilistellessä on jo kaasu pohjassa, eikä tunnu missään. Mutta sen sijaan on skoballa monesti tullut fiilis, että vois vetää tosta isosta töyssystä 95km/h. Siitäkin saa meinaan lähes saman fiilarin ku 200km/h tasasella. Onneks noita fiiliksiä ei tuu enää niin usein kun vaikka 7 vuotta sitten. Tosin skobakin on vaihtunu ja vauhti vähä laskenu. Mutta all in all, henkiinjäämisen todennäköisyyskin on suurempi, Yay!

Uuuh, yhteinen pyörä! Se oliskin aikamoista sitoutumista. ;) Oi, mä mietin just, että joku viissatanen tai kuussatanen olis siisti ekaks pyöräks. Tosin kyllähän täällä kaupungissa ja lähimmaastossa pärjäis kivasti piikilläkin.. tai kakspuolikkaalla. Ja joka kerta kun pyörittelen nää vaihtoehdot muistan, että kivastihan pärjään tolla skoballakin. Plus sen saa pysäköidä jalkakäytävälle niinku pyörän. :P