sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Hillitön tilt (TV)

Ei vittu. Lisäitku pitkästä itkusta. Yläniskan takia. Kivikovaa paskoontunutta väsähtänyttä massaa koko takaraivo. C0 hiljalleen kääntyi kenoon ja yläniska väsähti.Oisko ollut joskus marraskuussa, kun viimeks näin väsähti? En edes muista.

Kai se jysähti eilisestä hauskanpidosta, eli siitä, kun mä makasin sängyssä ja juttelin uuden tuttavuuden kanssa aktiivisesti. Oli muuten hiukka kilipäistä vaan kölliä jonkun täysin tuntemattoman typyn seurassa, mut ei pystynyt istumaankaan. No, häntä ei haitannut, niin minäkin unohdin oman paskan rajoittuneisuuteni. Juttu luistikin pikkutunneille asti. Nyt siitä sit kärsii.

Hauska tavata suorapuheisia ja aitoja ihmisiä, joita ei niin kiinnosta, mitä muut heistä ajattelee. Taidan itsekin kuulua heihin, en kai mä muuten tätäkään blogia omalla pärställäni kirjoittelisi. Tällaisillä suorapuheisilla tunneihmisillä, jotka eivät ihan aina ehdi ajatella, mitä sanovat, on paljon tykästäjiä mutta myös inhoajia. Toisaalta aitoutta ja rohkeutta olla oma itsensä ihaillaan, mutta sitä mitä suusta toisinaan pääsee, vihataan.

Juttua siis riitti, ja lopulta mentiin nukkumaan tänään klo 7 ja herättiin 14. Ja siihen vielä pikkuiset päikkärit päälle 18-21. Ja kohta taas nukkuun. ;) Huomenna takas kaupunkiin. Jo riitti mökkeily.

Oikea lonkkakin ja sääretkin on täynnä mustelmia. Niitä omituisia, rusehtavia. Ne tulee, kun niska kilahtaa. Nokkosrokko polvista on onneks hieman helpottanut. Huuleen puski taas herpes ja virtsiskaan ei mene pois. Tai sit se ei ole virtsis.

Ei kommentteja: