keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Jumppastudio (TV)

Fyssari oli sitä mieltä, että yläniskan nivel on suorassa, mutta se on löysä kuin vanhan naisen alapää. Ja lisäksi se on tottunut niin pahaan virheasentoon, ettei hermosto halua tottua uuteen asentoon millään. Löysyys ja tottumus vetää kalvoja kurttuun, kun C0 tekee liiallista liiallista tukityötä yläniskassa. Se aiheuttaa myös sitä huimausta.

Samoin C7 heiluu ja on löysä, kun en ole pystynyt treenaan hartsujakaan 4 viikkoon. Nyt sit pakolliset koukistajatreenit ja narutreenit oli hönö olo tai ei. Ja huomisesta pitäis mennä veteen taas. Ei auta voivottelu. Nyt vaan toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Paras on tietty se, että niska ei jäis löysäksi ja pahin se, etten ikinä enää palaa duuniin. Yritetään nyt ainakin vuosi sitä kuntouttaa, koska nivelsidevammojen korjaantuminen voi kestää TOSI kauan. Mut jossei tämä vuodessa tuota tulosta, sit funtsitaan jotain muuta. Mut kuulemma nuoren niskaa ei kannata ihan helpolla lähteä leikkaamaan, etenkin kun MRI:ssä eikä kliinisessä tutkimuksessa näkynyt/tuntunut varsinaista löysyyttä nivelsiteissä/luisissa rakenteissa. Tuki vaan puuttuu kokonaan.

Se on toivottava vaan, että nivelsiteet vahvistuu ja yritettävä tehdä syviä tukilihaksia, vaikka ois huonokin olo. Aloitin siis veteleen taas limeä narua, joskin hermosto hepas siitä saman tien. Alkoi pistellä niin pirusti käsiä. Ihan toivoton tapaus mä oon, mut yritetään nyt vielä.

Ei kommentteja: