lauantai 15. elokuuta 2009

Asioiden tarkoitus

Sain porukoilta kummitädin pullottamaa mehua. Eilen selvis, et yksi pullo olikin viiniä. Ei pelota hämähäkin enää, ku tempasin siitä puolikkaan huiviin. Kestän just ja just huomiseen, kunnes actionhero tulee tappamaan pitkäkoipisen. Tosin eihän sitä enää huomenna mistään löydy.

Ja en mä enää sitä oikeestaan ees pelkää, ku päätin, että se on ni paljon pienempi paha kuin niskavamma ja paska hermosto. Ja kaiken lisäks sain actionherolta rohkaisevia ohjeita, kuinka tulla toimeen hämpin kanssa. Mun pitää tää päivä kannattaa luonnonmukaisuusajattelua, enkä saa liiskata humaaniuden hengessä pientä raukkaa. Ja sekin oli totta, et mikä joudun kasvokkain taistluun, pikkunilkki häviää mulle niin koossa, sisukkuudessa että taitselutaidoissa. Sil ei oo ku ittensä eli heikko ruumis ilman aivoja. Mulla on sentään lehti, hiuslakka ja haarukka.

Kroppaki alkaa toipuu aamun riehumisesta, liekö alkoholilla vaikutusta asiaan. Näin sen huomaa, että kaikella on tarkoitus. Jopa mehujen sekaan eksyneellä viinipullolla. Ja on muuten hyvää ja tujua vinkkua. ;)

Jamas!

4 kommenttia:

CH kirjoitti...

"Eilen selvis, et yksi pullo olikin viiniä."

Hehee, noi kotituotokset on joskus aika hämmentäviä! Juotin muinoin vahingossa 4-vuotiaalle siskolleni kotiviiniä, kun luulin sitä mehuksi...:D Onneksi vain lasillisen, ja senkin juomisen siskoparka jätti kesken - valitteli, että "tää on niin pahaa"!

Toivottavasti sait "mehusta" hyvät kiksit :)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

CH,

Joo just nää mehut on ihan parhaita. Ei tartte hämppiikään enää pelätä... Sen sijaan pelkään, miten ihmeessä kestän vinon nollani kanssa keskiviikkoon... No, kai se menee, ku on pakko.

Voi siskoas! Jos hän ois ollut 14, niin ois ymmärtänyt varmaan hyvän päälle. ;) Muksaa v-loppun loppua teikäläiselle! Kuis sun rankas jakselee? Miltä voice tuntui?

Musti Mustinen kirjoitti...

No olipa hyvä kun mehujen seassa oli aitoa viiniäkin, liekö sinne vahingossa joutunut, kukapa tietää. Mut hyvä jos se maistu sinulle, ainoa huonompi homma on että voit kohta nähdä hämpinkin kahtena. ;)
Sinnittele tahdonvoimalla keskiviikkoon...

Tahdonvoimaa kirjoitti...

ei perkele! Hyvä poitti äiti! Kohta hämppei on kaks. Mut ei haittaa, otin jo henkisen yliotteen sekä spiderist että niskasta. Sain kivut kuriin tunnin liikkumattomuudella ja viinal ja lääkkeil. Buranat löytyki sängyn päädyst, ni helpotti. Ja huomen actionhero tuo lisää. Ü Öitä!