torstai 13. elokuuta 2009

Perkele

Nehän on eripariakin vielä! Kulmat siis. Ihan turhaan kärsin... Vidu. No, huomen meikkaan ne samanmallisiks. Ja se meikkaaja-kampaajafrendi saa sit duunaan noikin. Tänään muuten pyörin himassa jakun takissa, koska halusin virittäytyä duunitunnelmaan. Sain tehtyä tehokkaasti hommia! Huomenna ois paltsu. Saa nähä, mitä hermosto tykkää 4 hengen ryhmäjutustelusta!

9 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Aikamoista luettavaa edelleen. Jäätäviä juttuja :) Pääsitkö jakulla työtunnelmaan ? Olen yksi taistelija myös, yks serkkusi, yksi Pauli vaan. Olen hengessä mukana, vieläkin. Hyvää tekstiä pistät, vieläkin, taisteleva serkkuni, vieläkin. T. Pauli, vieläkin

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Katos moikkelis... Ootsää joku häirikkö vai häh??? ;) Jokos oot alkanut tekeen niitä syviä kaulan koukistajia? Vielä vesijuoksu maistuu? =)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ootas, kohta voi itte arvioida, pääsinkö. Ainakin keksin idean jäätäviä konsepti-ideoida, eli kai mää pääsin. ;)

Unknown kirjoitti...

Aika erikoisia me Paulit taidetaan joskus olla, mutta ainakaan tämä pauli ei itseään häiriköksi ainakaan vielä miellä. Mutta onkohan tääkin niitä asioita, että mun pitäis ensin myöntää ongelma ja hakeutua hoitoon. Tuskin oikea häirikkökään myöntää häiriköivänsä tai paljastelija pistä treffi-ilmoitukseen harrastavansa espan puistossa paljastelua joka vitun arki-ilta :) Vesijuoksu ei ole maistunut sen jälkeen kun jalkoisin tuli aika paha ihottuma, lisäksi päässäni on jotain vikaa, jonka vuoksi PHK-sairaalassa aika syyskuussa. Ollut koko tämä vuosi ihmeellinen olo, eikä jaksa tehdä mitään ja on koko ajan pää kipee ja väsyttää vaikka olis nukkunutkin. Vähän suoraan sanoen pelottaa, että mitä tutkimuksista löytyy. Tämmöstä kivaa myös täällä. Shit happens... usually 5-6 times a day :) .Vai että keksit idean jäätäviä konsepti-ideoita. Jäätävää meininkiä. Kyllä se jakku naisen töissä pitää vai missä se oli ja minne se meni.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Pauli,
Moiks Pauli! Jaa, ettet kuitenki ois häirikkö.. ;)Tiedätkö oli pakko laittaa heti viesti, vaiks niska huutaa halleluujaa eilisen sängyn noston jäljiltä. ;) Suurimmalla osalla reumapotilaista oireet päähän tulee niskasta. Miksei sullakin vois olla niin, koska reuma aiheuttaa samaa niskan pehmytkudoksen heikkenemistä mitä mulle kävi onnettomuuden takia. Se aiheuttaa oireita nuppiin.

Väsymys, näköhäiriöt, sumussa eläminen, kuulo-näkö- ja puheongelmat, toiminnan hitaus, keskittymisongelmat jne. kaikki niskaperäistä. Samoin säryt, jotka on yleensä takaraivolla, otsalla ja/tai ohimoilla ja päälaella. Usein vielä toispuoleisia ja enemmänkin särkykohtauksia.

Mä en halua olla liian optimisti, mut lyön vetoa että selviät niskaperäisellä diagnoosilla ja mä tiedän, mistä saat kuntoutustakin reumapotilaana. Nää nyt on mun arvauksia, mutta usein nuori terve ihminen selviää päänsäryistä suht simppelillä diagnoosilla ja vain-äärimmäisen harvoissa tapauksissa on kyse vakavemmasta.

Käy kurkkaa vaiks niskavammafoorumilta käyttäjätarinoita ja lukaisemassa oireistoa. Veikkaan, et osuu yks yhteen. Vaikka niskan vammamekanismi on erilainen (whiplashissa trauma, sulla pitkäaikainen pehmytkudoksen kuluma/rapistuma) niin oireet muistuttavat toisiaan. Kuullaan! Ja voit olla suht helpottunut, jos oireet ei joka päivä pahene merkittävästi, oireistossa ei ole yhtään helpompaa hetkeä, päänsärky ei ala aamuyöllä, särkyjen aikana ei ole tajuttomuuskohtauksia yms.

T. Positiivinen Taistelija-serkkusi TV

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Niin, ja kun niskaoireisto on ollut riittävän kauan, se muuttuu 24/7-tyyppiseksi... :(

Unknown kirjoitti...

Hyvä nainen!! Todellakin vastaat nopeesti. Pitänee aika hyvin paikkansa nämä sun kertomat oireet "Väsymys, näköhäiriöt, sumussa eläminen, kuulo-näkö- ja puheongelmat, toiminnan hitaus, keskittymisongelmat jne." Olen onnekas because I have them all :) Energia-level on niin vähissä ettei jaksa lääkärissä käydä. Työ vie kaiken energian ja semmoinen tilanne töissä, että voi olla että tulee yt-neuvottelut kohta, niin ei uskalla olla poiskaan töistä vaan taistelen sumussa häiriöitten kanssa. Hello I'm Paul and this is my life. Mulla on syyskuussa kahdelle eri lääkärille ajat että sinne pitäis jaksaa jotenkin.

Toivottavasti saat sen hämpin kiinni. Mun mielestä tuommoiset pitkäjalkaiset eivät ole niin pahoja, jos puhutaan vaan YHDESTÄ kappaleesta, koska noi näkee helpommin ja ne mitä mä olen tavannut ovat olleet tosi hitaita ELI näilläkin on varmaan niska-häiriöitä, kun ovat hitaita, eivätkä kuule vaikka huudan vitusti ja näköaistikaan ei ole kunnossa, kun toisen naaman päällä kävelevät.... those bastardos. Hyvää yötä ja huomenta ja toivotaan että sulla parempi "niska-päivä" huomenna. Good night!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Etsiskelin "ekaa" kirjoitustasi (väsy ehti ennen..) ja löysin viime vuoden Kela-juttusi ja maininnan, että alat yhteiskuntatietoiseksi.

Sama juttu, kun vammautuu ja huomaa epäkohtia; olen etsinyt tietoa köyhyydestä, vammaisuudesta, lääkärijutuista jne. Parhaimmat kirjat mihin olen törmännyt on,
Satu Salosen Sairan hyvä potilas sekä Jere ja Jyri Hännisen Kallis köyhyys. Olen myös tutkinut www.etk.fi:stä Raija Gouldin tutkimuksia.

Viime vuonna oli aika paljon otakantaa.fi:ssä kyselyitä suomalaisesta perusturvasta jonne myös vastailin.

Tsemppiä meille! Ja nyt tutimaan :)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Voi Ano, kuka sinä olit?? Olitko Kirsikka foorumilta, kun puhuit samoista kirjoista? Löysitkö sen kirjoitukseni, mitä etsit blogista? =)

Ja aiheeseen palaten, kyllä meitsille on tullut entistä varmempi kutina siitä, et palaan takaisin sosiaali/terveys/auttamisalalle ton kaupanalan yrittäjyyden ohessa. On niin paljon asioita, missä tunnen oikeasti olevani tarkoituksellisessa työssä ja haluun jatkossa laittaa energiani myös johonki sydäntä lähellä olevaan, kuten vaikka auttamistyöhön. Jääkö se "vaan" harrastukseksi vai huomaanko kohta olevani suuren putiikin yrittäjä, sitä ei tiedä kukaan. ;)