lauantai 15. elokuuta 2009

Metsästäjä

Nyt se romahti, niska. Ei voinut mitään. Seinää pitkin meni vitun iso hämähakki, näin sivusilmällä. Tippui sängyn väliin. Ampasin salamana lehti kädessä ja hiuslakka toisessa metsästysretkelle, mutten ehtinyt napata. Ei muuta ku sängynlaidasta kiinni ja veto. Ei löytynyt sängyn takaa. Sit ravisteleen vuodevaatteet, pöllyttään tyyny ja muut kamat. Ei ollut. Sensijaan vitunmoinen kasa paskaa löyty ku ei pysty imppaan tuolta kaukaa. Saldo: hämppi elossa, yläniska rysähti, kipu perseessä, paine nenässä. Eikä voi nukkua eikä etenkään rentoutua, ku ötökkä on elossa. Vittu. Meni taas niin vituiks tämäkin homma.

2 kommenttia:

Pandora kirjoitti...

Auts, nuo vaistomaiset reagoinnit ovat niin perseestä, kun sitä ei ajattele ennenkuin toimii.

Mulla kävi viime viikolla aivan samalla tavalla, kun kissa toi hiiren hampaissaan sisälle. Ampaisin perään ja eiköhän se rutalus mennyt meidän makuuhuoneeseen, vetäisin sängyn pois paikoilta ja yritin huitoa kissaa pölyimurimen putkella pois, kunnes vihlasi oikein kunnolla. Mun tarina onneksi päättyi asteen paremmin, kun poika oli kotona ja loppuviimein hääti kissan saaliiltaan ja roikotti hiiren hännästään pihalle.

Mutta ajattele positiivisesti, nyt kun sulla on hämähäkki kodissasi ei tarvitse huolehtia niistä haitallisista pieneliöistä, kuten sokeritoukista, pölypunkeista jne. kun se syö ne. Hämähäkki on ötököistä kaikkein hyödyllisin kodissa. Ja sehän voi olla jo häipynyt vaikka minne.

Enemmän tosin sitä harmittaa niskojen puolesta, koskas sulla oli seuraava käynti?

Musti Mustinen kirjoitti...

Voi Tahdonvoimaa kuinka tiedän sinun tuntemuksesi kun näit tuon inhottavan näköisen hämpin. Muistat varmaan Mustin pelänneen koko elämänsä ajan niitä ja olen varmaan omalta osaltani näyttänyt huonoa esimerkkiä, koska sinä ja Lady in pink kummatkin pelkäätte hämppiä ihan sikana. Sorry!
Vaikka kuinka tietää ettei se pysty tekeen mitään, on myrkytön ja hyödyllinenkin, ei auta, sillä on kumminkin ne kahdeksan jalkaa...
Mutta nyt olen päättänyt et seuraavalla kerralla kun näen hämpin, ajattelen, kuinka pieni ja vaaraton se on. Ja oikeesti se pelkää isoa ihmistä kuollakseen.