perjantai 4. joulukuuta 2009

Stepperi

Tuo stepperi on äärimmäisen kätevä vehje! Jee, ei enää ikinä uimahalliin. :) :) Polkuliike avaa kalvoja todella hyvin. Oikein tuntee takaraivossa, kuinka kalvot liikkuu ees, taa, ylös ja alas. Vielä kun saadaan vinssattu nuppi auki, niin kyllä tää. Tosiaan nolla aukes hoidossa, mutta poikittaiskalvo jäi hiukan jumppeliin. Tuntuu kuin pitäis hikipantaa 24/7.

Fyssari selitti viime kerralla aika hyvin, mistä tuo päätunne syntyy. Kun pitää puhelinta kädessä ja katsoo silmillä alaspäin, yläniskaan tulee "eteentaivutus". Vaikka se onkin vain millin, se riittää. Ja tähän kun lisää sen, että kädetkin kiskoo yläniskan kalvoja alaspäin, jumi on suht varma.

Jaahas, josko sit pakkais valmistusjaislahjat ja kuuntelis vanhaa tv -viihdettä uusintana. Lopetti DVD yhteistyön eilen, mut onneks netti pelaa. No, kohtahan se auttaja tulee elvyttään töllönkin.

4 kommenttia:

CH kirjoitti...

Onnittelut stepperikeksinnön johdosta! Eikö tosiaan enää ikinä uimahalliin? Ne on kyllä tylsiä paikkoja...

Tahdonvoimaa kirjoitti...

CH, En mene, jossei ole pakko tai jollei sinne menemiselle syy ole vauvajumppa tai Mustin vieminen seniorivesijuoksuun... Mutta muuten olen ehdoton, eli ehdoton EI. Mutta järviliikunta kesäisessä illassa ei ole poissuljettua missään nimessä! :) Hyi saatana, että ihminen muuten voikin inhota uimahalleja... Ja rakastaa kauan halveksumaan kapistusta eli stepperiä. Tuo on aivan loistava. Suosittelen kyllä lämpimästi ihan kelle vaan, kellä niska kestää. :)

Mitenkäs neitokaisen ranka? Ookkona saanu askerreltuu koukistajia?

CeeHoo kirjoitti...

Miten ne hallit aina onkin niin masentavia! Mun kohdalle on sattunut aina ne 70-luvulla rakennetut, ruskeakaakeliset ällöhallit :D

Tää touhu meni nyt vähän hitaaksi, kun ekalla kerralla vain ihmeteltiin papereita ja tutkiskeltiin rankaa. Seuraavan ajan sain vasta ensi viikolle, jolloin toivon saavani jonkin hyvän ohjeistuksen niskan/kaulan alueelle. Luulin, että homma olisi selvä sillä, että luetan Tampereelta saamani lappusen, ja koukistajajuttuja alkaisi sitten tipahdella saman tien. No, hyvä, että ainakin perehtyy asiaan kunnolla. We'll see what happens :)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Mä voisin alkaa yksityiseksi uimahalliyrittäjäksi! Loistava ajatus. Loisin sellaisen hallin, että oksat pois. Suomesta puuttuu iha täysin tuollaisen semiluksuskategoria, jossa kaikki ois jotain muuta ku sitä julkisen sektorin tarjoamaa halpaa ruskeaa kaakelipaskaa, kusista vettä ja nipottamista... Mä niin näen sieluni silmin uimahallin, jossa erityisryhmät saa henk.Koht. palvelua kaikissa toiminnoissa ja jossa on viihtyisää. Sisätilan sisustusta voidaa vaihdella vaikka vuodenajan mukaan, hallissa on Sonyn sponssaama hifi/elektroniikkasetti jne. Mieti ny, poljet vedessä tunnit ja tsiigaat samalla isolta ruudulta vaiks Täydellisiä Naisia tai Ritariässää... Lähetkö mukaan yrittäjäks CH? ;)

Jaah, sä joudut viel hetken holdaamaan horsejasi. Mut eikös se niin ole, että hyvää kannattaa odottaa...? Kai... Ei kai tätä loputonta lapsen uskoa ja toivoa paranemiseen muutenkaan voi säilyttää.

Ja kyllä mä arvostaisin tuota paneutumista! :) Kertoo siitä, että tyyppi on joko todella hyvä tai sit pihalla. Ja nyt epäilen ensimmäistä, jos kerta iso E suositteli. Toivokaamme parasta!