lauantai 13. syyskuuta 2008

Kommentointimahdollisuus NYT

Koska monet ovat toivoneet voivansa kommentoida blogitekstejäni, sen pitäisi nyt olla mahdollista. Eli antaa tulla vaan... ;)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi,

Vastavierailulla.

Tuota tekstiä on niin paljon ja ongelmia lukea sitä. Että kaipaisi tiivistettynä seuraavia asioita. Sellaiset asiat olisi mukava tietää, että mistä löysit lekurin joka ymmärsi yskän ja tuon taitavan fyssarin, joka ilmeisesti antaa CST:tä? Vaikka ihan nimeltä. Ja mitä apua olet saanut minkälaisista kokeiluista?

-fedja-

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Upeeta kun blogi sivuillesi on tullut mahdollisuus kommenttien lähettämiseen.
Olen seurannut sinun pitkää, raskasta taisteluasi alusta asti ja nostan sinulle hattua, koska olet jaksanut kaiken tuon helvetin keskellä taistella ja etsiä omatoimisesti fyssärin,joka on vaikuttanut merkittävästi kuntosi kohentumiseen.
Kaikkea hyvää sinulle jatkossa ja toivon voivani vielä joskus lukea blogistasi sinun ensimmäisestä täysin oireettomasta päivästäsi.

-helminauha-

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Sen verran voin kertoa, että lekuri ja fyssari löytyivät Tampereelta mutta on niitä CST:n antajia muuallakin. Oletko itse mistä päin? Voin kysyä fyssarilta, osaisiko suositella. Kyllä Orton on toinen paikka, jossa ymmärretään jonkin verran hermokudosretkahdusvamman päälle mutta täytyy kyllä sanoa, että nää mun fyssarin antamat harjoitukset on ihan toista luokkaa kuin perusfyssareiden. Voin myös kysyä häneltä, mikä potilastilanne on tällä hetkellä ja onko mahdollisuus ottaa uusia potilaita. Kyllä mun olo on parantunut ihan loistavasti kuudessa kuukaudessa. Olen nyt 4-6 tuntia viikossa duunissa, käyn kävelyllä jne. mutta hidasta on. Fyssari sanoi, että kyseessä on ns. keskushermostoshokki ja itse kun olen sen verran nuori (26), niin se menisi tod.näk. itsestäänkin ohi mutta toi CST kyllä on nopeuttanut paranemista ihan tajusti...

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Niin joo ja mitä kauemmin shokki on ollut päällä, sitä hitaammin se myös lähtee pois, kerrottiin...

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Anteeksi, tulee nyt osissa, liian vikkelät sormet: niin, eli muita hoitomuotoja en edes kokeillut OMT:n ja normihieronnan lisäksi, koska onneksi törmäsin sattumalta tuohon nykyiseen fyssariin. Se sanoi ihan suoraan, että koska ongelma on hermoissa, niin OMT ja perusfyssarin jutut on yhtä paskan kanssa. Hermoja pitää käsitellä, jos halutaan parantua ja CST on siihen kuulemma erinomainen väline. Ja kyllähän se on pakko uskoa, kun tässä itse olen pystyssä, seison, teen töitä jne. ja vielä kuusi kuukautta sitten en huimas 24/7, valo- ja ääniherkkyys, ei pystynyt kääntään päätä, hiki/kylmä - vuorotellen, ei puhuttakaan, että ois voinut keskittyä johonkin tai ymmärtänyt mitään, kokovartalojumi jne.