lauantai 28. maaliskuuta 2009

Älä tule kirvelevä pallo (TV)

Ai, jai, jai ... Sattuu yläniskaan/päähän. Nyt on rasitettu riittävästi. Uhkaavasti painunut nääs yläniska ruttuun, kun alkaa vetää päätä kirveleväksi palloksi. Auts.

Suoraan vois lukea 26.2. edeltävän viikon juttuja. Samanlainen paska. Joskin rasitusta kestänyt enemmän, mikä on hyvä. Mutta heikko arpeutunut paska toi yläniska. Ei voi mitään. Ihmettelen suuresti, jos siitä tulee vielä käyttökelpoinen. Huomenna ei tartte sängystä noustakaan, kun valskaa taas niin pirusti C7:sta, kun kaikki paino on kertynyt sinne.

Vitun hienoo "elämää". Tää lienee rangaistus niistä kaikista ihanista vuosista, joita elämääni on mahtunut. No, kärsitään vuosi vielä. Ei tunnu näs missäään, kun tähän on nyt tottunut. Tietty välillä tekis mieli vaan tappaa ittensä välittömästi mutta en viitsi, kun oon jo päässyt näin pitkälle. Niinpä sitten kidutaan ja toivotaan parasta, eli että lihastuki korvaa puuttuvan kudoksen. Jota epäilen kyllä, kun tiedän kuinka monesti niskani on paskoutunut...

1 kommentti:

Musti Mustinen kirjoitti...

Siellä Tahdonvoimaa valvoo Mansessa kuten Mustikin tääl Lahden suunnalla, sillä erotuksella että minä nukuin tuossa jo tunnin ja sitten kuulin jostain sanan kahvi ja pakotin itseni vääntäytymään sängystä ylös. Ilta kahvit meinas jäädä juomatta, "johan nyt on markkinat ja toiset toripäivät"!!(äidin sanonta) Nyt lipitän kahvia keittiön pöydän ääressä ja mutustelen makoisaa keksiä.
Töissä oli todella kiire päivä ja sen ansiosta kylkeen pistää niin et kunnon nukkumisesta ei oikein tule mitään.Mutta valvotaan sitten, eihän aamulla ole mihinkään lähtöä... On se muuten jännä et mitä vanhemmaksi käy, sitä enemmän mieleeni muistuu edes menneen äitini pohojalaasia sanontoja. Kun olin vielä lapsuuden kodissa ja nukuin äidin mielestä liian pitkään, hän astui rivakasti huoneeseen, heivautti verhot syrjään ja tokaisi suureen ääneen, "ylös jo kun päivä persieeseen paistaa". Silloin tiesin et oli vitkuttelematta noustava sängystä ja alettava tekeen kotihommia.

Ja Tahdonvoimaalle haluan sanoa ryöpytyksen uhallakin, tulee se aika sinulle kuin LadyinPinkillekin, et lihastukea tulee tarpeeks ja niska kestää ihan toisella tapaa kuin nyt. Vaikka olet aiemmin telonutkin itseäs, nuoruus on puolellasi...

Muistahan Tahdonvoimaa kääntää kelloa eteenpäin tunnilla, siirrytään kesä aikaan, tänä yönä!

Taitaa olla parasta siirtyä sänkyyn, koska silmät painuu kiinni väen väkisin.
Taas jälleen kerran toivottelen hyvää yötä rakkaille tyttärilleni ja kaikille muillekin blogilaisille! :)