maanantai 23. maaliskuuta 2009

Alienit laskeutuu, illan kuvapähkinä (Tahdonv oimaa)

Siskokset keksivät jotain hienoa ja nyt on niskat jumissa. Mutta mitä kuvassa on roikkuu? Oikein arvannut saa kuvassa näkyvän jutun joululahjaksi. Nice!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Arvaus: otsikkokin sen jo sanoo (?) Eli pähkinä? Pieni kookospähkinä? :)

Kamala kuulla, että TV:n kroppa on viime aikoina ottanut takapakkia! Siltikin kirjoituksistasi huokuu aina, että olet bloginimesi veroinen, can't help it. Ja hattua nostan. :)

Multa on alkanut vähän toivo mennä noiden Ortonista saatujen liikkeiden kanssa. Eivät ne tunnu muuttavan mitään. Ajattelin nyt kokeilla CST:tä - ja mennä HETI sellaiselle terapeutille, joka on retkujen pyöreässä pöydässä hyväksi todettu!

Voisitko mitenkään pistää mulle yksityisviestinä foorumin kautta tulemaan joitain nimiä? En tajua, miksi hoidon antajia yleensäkin on niin vaikea löytää netistä...

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ei ollut pähkinä mutta arvaus oli hyvä! :) On jotain eksoottisempaa... Huomattavasti.

Juuh, kyl se niin on, että ne hyvät hoitajat tahtoo pysyy piilossa, kun ei ne pysty ottaan potilaita enempää. Monen kuukauden jonoiksi asti riittää jengiä.

Niukkaa osaamista ei tartte markkinoida ollenkaan, pakoilla vaan potilaita. ;)

Juuh, palataan asiaan. ü

LoisLane kirjoitti...

Toi näyttää sellaselta ällöltä hiuspallerolta, joita sikiää pitkähiuksisten taloudessa mm. pesukoneesta... mut toi vaan näyttää ihan helvetin paljon isommalta mitä pitäis. Ehkä te vaan ootte keränny kaikki kämpän hiusharjat ja niistä kivasti kehränny kaikki hiukset tollaseks megamöykyks. Tai sit se on pöllön oksennuspallo.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ei suosi pukki sua Lois Lane ens jouluna. Tossa on todellakin kasa mun hiuksia. Alkaa olla leikauksen aika, vaan ei pysty, niin ne menee takkuun ja puolet tippuu, kun availee takkuja. Onneksi on paksu tuuhea fleda.

Mä keräsin hiukset sängyn takaa palloksi, kehräsin ne ja tein korun. Ll on kurko! Hyvin vedetty!

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ton halkaisija on n. 15 senttiä. Näyttää isolta rotalta livenä. Lisätään mun taidekokoelmiin. ;)

LoisLane kirjoitti...

Jessus... tää alkaa meneen pelottavaks, kun vaan niiiiiin luen sun sielunelämää. Toi on just jotain mitä mä saattaisin kans tehdä. Ehkä just siks menee pelottavaks, että joku muukin on yhtä kilahtanut ku minä. :D Tää oli taas tätä, että mietin hetken viittinkö ees vastata tähän pähkinään, kun tunnun olevan näissä vähän turhankin haka. Mitä se kertoo musta?

Ja korjaan... ei sun, vaan MUN taidekokoelmiin! ;)

Öits!