keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Mä alan olla ihminen (TV)

Terkkuja CST:stä. Olipas taas actioniä.

Mennessä mummo kaatui mustalla jäällä parkkipaikalla- no, menin nostamaan. Olipa fiksua. Ramppas hartia. ;) Olipa taas kohtalo, että mummo kaatui, sillä jossen ois nähnyt sitä kaatumista sivypeilistä, niin oisin itte kaatunut siihen. Nyt osasin varoa.

Dodii, nyt saa tuplata harjoitusmäärät vastuskumilla. Lisäksi mukaan tuli koukistajat sekä ojentajat etukenossa. Jälkimmäinen on paha! Ja heti, kun pintalihakset kramppaa, sit loppuu rasitus. Kertoo siitä, että syvät ei enää jaksa ja enempää ei tehdä, mitä nyt hitusen rasituskynnyksen yli.

Allaspakko on ohi, jos kerta kotona pystyn muuten jumppaamaan. Tosin kylmä vesi tekee kuulemma hermostolle hyvää, lisää endorfiinin tuotantoa.

Saan treenata mitä haluan, kunhan huolehdin siitä, etten:
A) venyttele
B) ylirasita takkapakkia
C) nostan koko ajan rasitusta

Ps. Hahaa, nyt on teipattu C7. Oli hiukkasen kyrvähtänyt, kuten aattelinkin! Mutta ei se ole epästabiili. Ei hyvällä tahdollakaan. Siinä on vaan sähköisen toiminnan häiriö, eli hermotus ei toimi. Mut se kuulemma katoaa. Se on hyvä merkki, että hartsu on tullut kipeeksi. Silloin hermo ei ole enää lamaantunut, vaan tuntee jotain. Sit se alkaa parantua.

Ei kommentteja: