lauantai 25. huhtikuuta 2009

Tie mökille ja ruskettumiseen (TV)

Tie ruskettumiseen oli kivinen. ;) Kuten ilmeistä huomaa, alku oli erityisen karvas. Etenkin matka möksälle - auts!

45-minuuttinen ulkona kaffipöydässä selkävaivaisille tarkoitetulla peffan mukaan muovautuvalla istuintyynyllä onnistui tosin mainiosti. Sitten seurasi pihakeinuun arskanpalvontaan virittäytyminen. Se ei ollut mukavaa, mutta menetteli.
Siinä kaksi kertaa tunnin setti teki hyvää. Ja pää ei suuttunut kiikkumisesta.

Lopputulos oli erinomainen. Asteen verran terveemmän näköiset kasvot. Eikä niskakaan ole suuttunut, vaikka pää onkin kipeä edelleen kävelyistä.

Ohessa myös sekalaisia mökkifiilareita - limen vihreä treeninaru kulkee aina mukana. ;) Kuinka kätevä se onkaan.

Miksi maksaa salijäsenyydestä 50-100 e/kuussa, kun oma 'sali' kulkee mukana ilmaiseksi n. 5 sentin paketissa? Ja mitä tolla ei voi treenata, sitä ei tartte tehdä.

1 kommentti:

Musti Mustinen kirjoitti...

On hyvin muistissa Tahdonvoimaan tuntemukset eiliseltä päivältä vaikka haluaisinkin ne mieluummin unohtaa, sillä näin kuinka kovasti Tahdonvoimaan todella sattui.
Oli surullista jättää hänet mökille, mutta toisaalta tiesin mökin ympäristöineen olevan hyvin läheinen ja rakas hänelle siellä aiemmin viettämiensä unohtumattomien hetkien jälkeen.
Onhan se ihan toista olla luonnon kauniilla paikalla sijaitsevalla mummon mökillä, linnun laulua kuunnellen, kuin katsella kerrostalon synkkää betoni seinää ja kuunnella naapurista kantautuvia riita sointeja. :(
Ihanaa kun pääsit virittäytymään keinuunkin ja aurinko antoi sinulle kevään ensimmäiset ruskettavat lämpöiset säteensä. SINÄ jos kukaan olet ne ansainnut!! :)
Ja tuo limen vihreä on niin Tahdonvoimaan väri, niin treeninarussa kuin kaulaliinassakin, vain limen vihreät Crocsit puuttuu... ei kauaa kuitenkaann.
Pää asia tietenkin on että sillä limen vihreällä narulla voi tehdä kehoa auttavia liikkeitä, mutta nainen kun on kyseessä niin ulko näölläkin on väliä. ;)