keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Älä (TV)

Älä kokeile kopauttaa murtunutta ja luutumatonta värttinäluun päätä kovinkaan lujaa pöydän kulmaan. On nimittäin semmoinen juttu, että koko käsi tulee niin kipeeksi, ettei pysty treenaan mitään.

Samoin jos sun C0 on lukossa oikeella, älä rasita sitä yhtään. Vetää muuten koko kropan hirveeseen tilttiin. Makaa vaan sängyssä, mutta älä ainakaan kävele. Jos nyt vessaat meet, niin käytä lenkkareita.

4 kommenttia:

LoisLane kirjoitti...

Jahas, siellä on taas riehuttu! Pöydänkulmaan on aina hyvä testata kropan murtuneita osia. Kivasti siihen napsahtaa. Mites nyt näin? Lähes yhtä fiksuja on itellä ollu nää alaselän "kipupisteiden" bongaamiset. Aina jotain...

Nyt on selkä muuten vähän kiukutellukin, kun koira on mua huonommassa kunnossa ja oon välillä joutunut kanteleen sitä lenksulla. Ja ainakin nosteleen vähän väliä. Onneks se on tajunnut, että aina voi pyytää emännän sylkkyyn, jos sattuu johkin tai ei jaksa kävellä... tai ei VIITSI. :D Kai mä kohta kusen tolppiinkin sen puolesta. ;)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Tiedätkö, mä oon vähän huolissani susta ja koirasta. Enemmän susta. KOirahan tuntuu olevan varsinainen Einstein. En muuten, mutta jos se koiruus on mies, niin joudut nostaan tolpalla jalkaa. Ja se on vaarallista. ;) '

Juu, vaarallista on tämä elämä sängyssäkin. ;) Kun on yläniska kasassa, ei näe kunnolla. Ja kun ei näe, niin kolisee ja tulee arviointivirheitä. Makuuasennosta kolautin pöytään, kun kurkottelin jotain.

Onneksi oli se hemmetin kylmäpussi, niin alkaa vähitellen helpottaa. Niin, siis pussiin liittyy tarina, surullinen sellainen. Se eka niska"spealisti" käski ostaa kylmäpussin. That's all. Ei kuntoutusta. Ei hoitoa. "Oot niin nuori, että noi paranee itsestään, hankit vaan kylmäpussin"... 120 euroa kiitos ja painu v----n.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Jaahas. nyt mä lopetan. Silmät sanoo sopimuksen irti. Yläniska kasassa siis pahemman kerran. No, onneksi fyssari lupas ostaa nosturin, jolla voidaan vinssata mun nuppi taas ylös. ;)

Älä LL uhmaa sit backia nyt liikaa?

Musti Mustinen kirjoitti...

Tahdonvoimaa on koitellut luidensa kestävyyttä, voi sinua repsukkaa :(
Lepuutat nyt itseäsi, etpähän paljon muuta voi tehäkkään, onneks sulla on pian taas apunas fyssarin auttavat kädet. :)