torstai 21. toukokuuta 2009

Ei pysy perässä (TV)

Mitähän mun kropassa tapahtuu? Olo on kerrassaan erikoinen. Siis vaihtelee koko ajan. C0 nyt on ja pysyy jumissa oikeella. Aamulla, kun heräsin, oli yläniska aivan tukossa, särki päätä jne. Niska ei kääntynyt mihkään. No, iltapäivällä yläniska aukes ja nuppi kääntyy kun pöllöllä. Samalla pamautti korvien kohdan ja kaulan kirriin ja korvat lukkoon. No, korvat aukes äsken, mut alkoi sattua hartiaan ja polveen aivan hitosti. Ja taas hyrrää sellainen hassu sähköinen värinä C7:sta alaspäin ja tuntuu vaihteeksi, että selkä tippuu matkalle, kun kävelee. Toi värinä tulee yleensä hoidon jälkeen. En tajua, mitä siinä tapahtuu. Jotain hermojuttuja, yllättäen. Eikö tämä nyt jo v---u vois loppua? Ihan tässähän kilahtaa kuuppa kohta, kun olo menee laidasta laitaan?

Tosin juttelin yhden plikan kanssa, jolla oli sama juttu. 14 kuukaudesta vikat 6 kk:tta sen olo oli sahannut ihan laidasta laitaan. Sit yks aamu hän heräsi terveenä. Että en kai mä ainoa tämmöinen outo lintu ole. Ja onneksi fyssari sanoi, että on hänellä muitakin tälläisia häröjä potilaita. Kun yhtä naista käsitellään korvien kohdalta, sillä alkaa aina sattu oikeaan isovarpaaseen. Pitää olla kuulemma tosi tarkka, kuinka paljon sitä korvien kohtaa voi hoitaa niin, ettei varvas tuu kipeeksi. Sit on tämä yks sankari, jolla hammaslekurin puudutuspiikki puuduttaa rinnat. Yhdellä taas muuttu näkö!!! jokaisen hoitokerran jälkeen. Siis jopa kokonaisilla luvuilla. Yksi taas voi tulla vaan tiettyyn aikaan päivästä hoitoon, tai sen kropan rytmit vinksahtaa. Että ollaan me herkkikset outoja. Jos joku ulkopuolinen lukee näitä juttuja, pitää kyllä niin kilipäinä sekä hoitajaa että meikäläistä. Mut kun itte tietää, että nämä on ihan normaalia herkkiksille, se riittää.

On ollut niin ihanaa, kun ft on sparrannut mulle mm. retkahdusvammaisen optikon, hammaslekurin, kenkäkauppiaan ja gynen. Ne todella osaa tulkita 'erikoisia' oireita retkun näkökulmasta, kun elää samassa showssa. ;)

Ei kommentteja: