tiistai 19. toukokuuta 2009

Uusi iho (TV)

Tämmöinen se on!

Heissulenge tältä illalta itse kullekin. Meikä alkaa nyt nollaamaan. Oon kuhkinut ihan liikaa ylhäällä siihen nähden, että piti levätä 27.5. asti. Mut kun oon tämmöinen narulla sänkyyn vangittava elohiiri, niin minkäs tekee? Ei voi pakottaa itteensä olemaan vaan, jos on kuntoa tehdä jotain. Leku on tyytyväinen. Kyl täs sen verran kauan on vaan maattu, että freedomia.

Vähänkö ootan yhden kaverin tarjoamaa Kreikan saarille suuntautuvaa sessiota! Siis lähdemme matkaan, kun olen terve - all costs frendin piikkiin ja full service. En valita.

Ekaks meen uusiin sukelluskorttini, sit vedän illat liitovarjolla Välimeren yllä ja juon anisviinaa ja puhun humaltuneena kreikkaa kaikille. Sit vuokraan jossain vaiheessa prätkän ja ajan kun hullu... En kaadu. Golffatakin aion, kerta ft sanoo, että voin sitä tehdä. Saas nähä, huijaako. Ja koko reissun otan PALJON aurinkoa. Silläkin uhalla, vaikka iho kuoriutuis irti. Ou jeah. Enää puuttuu terveys. Ehkä toi setti motivoi?

Ps. The Ano, joka sanoit, että asun tässä blogissa. En asu. Tähän tekstiin meni 2 minuuttia. Kellotin, koska jäi niin vaivaamaan se kommenttisi. ;) Moi nyt!

Ei kommentteja: