torstai 11. kesäkuuta 2009

Helpoksi tehty kulkeminen (TV)

Tulipahan käytyä fyssarilla. Helppoa se tosin ei ollut.

Plan A:
Kaivurin takaa könyäminen.

Plan B:
Hiekkakasan läpi askellus.

Valitsin mennessä B:n ja tullessa A:n. Saas nähdä, kauan ne jatkaa tuossa meitin talon edessä...

Yleisjökitys vaivas vieläkin. Sieltä se C2:lle hakee suojan päästä. Pikkuisen aukes taas, onneksi ei ollut niin jakissa kuin viimeksi. Ehkä sit ensi kerralla antaa lopullisesti myöten.

Ens viikoksi aattelinkin siirtyä järven välittömään läheisyyteen möksälle. Meen joka päivä vesipolkemaan.

Seuraavan kerran hoito on 23.6. Otetaan tähän tällaista tehosettiä, että saadaan mut pois kuilusta. Lisättiin myös aamuun Triptyl rauhoittamaan hermoston ylireagointia. Ja nyt sitten taas rauhallinen 1,5 viikkoa edessä, että saatais tilanne taas tasaantumaan.

2 kommenttia:

Musti Mustinen kirjoitti...

Miten kauhean kauan nuo työmiehet tekee hommia talos edessä, nehän oli sillon jo hommissa kun Musti oli luonasi, siitäkin taitaa olla lähes viikko jo...
Tietenkin kun työn tekee hyvin niin aikaa menee kauemmin, jokohan ne on korjannu irronneet laatat portaikossa, vai täytyskö niistä soittaa taloyhtiön isännöitsijälle?
En uskalla ajatellakaan loppuun asti mitä sinulle olis voinu tapahtua jos olisit astunut laatan päälle ja se olisi keikauttanut sinut alas portaita. :(
Mene vaan sinne ihanalle ranta möksälle luonnon helmaan, et pääset vesipolkemaan. :)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Koko kesän. Mä ilmoitin jo porraslaatan irtoomista. Ja kuljen nurtsia pitkin. :)

Kattoo nyt, kuin pääsee möksälle. Yläniska jäi edelleen ikinjumiin. Ei tajua mitä on käynyt. Ehkä arpi on jotenkin fuusioitunut kalvoihin. Ens viikolla on 'strategiapalaveri' asiasta, että mitä vittua!