tiistai 7. heinäkuuta 2009

Ei uutta niskarintamalla

Samaa settiä, pää jumissa yläniskasta ylöspäin. Silmät on semmoset tyhmät, samoin otsa, takaraivo ja päälaki. Pää on semmoinen pallo edelleen, eli jotain on tuolta ihan ylhäältä rysähtänyt. Ei paljon vaatis, että yläniska jaksais. Mut ensin se pitäis saada ees auki. Vittu soikoon.

C0 kiertää edelleen putkea yläniskasta, koska se vetää oikeaan silmään. Samoin oikea korva lukkoilee ja huutaa välillä. Onneks oon pystynyt tekeen kuitenkin koukistajia ja hilluun pikkusen pystyssä. Tuntuu vaan, että menee ihan hillitön määrä energiaa siihen, että pysyy pystyssä. Saa keskittyä koko ajan, ettei ala huippaan.

Onneksi harjoitukset onnistuu. Pulloon oon puhallellut. Samoin koordinaatioliikkeistä onnistuu sivuttaissiirto ja leuan aukaisu sekä tietty kielenimeminen. Leuantyöntö (protruusio) sattuu alahampaisiin ja kinnaa takaraivosta ylös päähän. Hartiannostit, rintarangan kierrot ja lonkat kääntyy nätisti.

Mut yläniskasta hermokudos on tosi ärtynyt. Jopa puhelimella koodailu sattuu päähän. Kai se vetää tosta hartsujen korkeudelta ylöspäin. C7 ei onneks ole antanut niin pahaa tuntohäiriötä piikkien jälkeen kun ennen. No, pieni ilo se sekin.

Ei kommentteja: